sibell777 Kızlar bir şey sorucam gebelikte saç boyatan varmı aranızda 17 haftalığım merak ettim ya sacım aşırı kötü çünkü suan
Alinadire sibell777 canım etrafımdaki herkes kestirdide,boyada ombre de yaptırdı cocuklarınıda maşallahı var Böyle şeyler nedense bi Türklerde var saçma geliyor bana. Kağan kocatepenin videosunu izle istersen. Şampuanlada yıkamayalım o zaman diyor
isimsizbebek sibell777 doktorum üç aydan sonra boyayabilirsin dedi. Ben iyice beyazlar çıksın diye bekledim😂 son ayımda kuaförde kokusuz boya ile boyatmistim. O zamanlar korona yoktu 😭 hamilelere amonyaksiz boya ile boyuyorlar. Gecen hafta aynı boyadan alip evde kendim boyadım
Tbusraaa sibell777 1 ay önce hem kestirdim hem boyattım canım sorun yok bence. Benim Dr izin vermişti kanıtlanmış bir makale yok dedi keyfine bak dedi. Sonuçta hangi anne zarar gelsin ister evladına öyle değil mi ? 🥰
Elifnaz34 sibell777 ben 2 kez boyattım kokusu için maske kullana bilirsin ben öyle yaptım bişey olmadı yani 😒
Patiiiiinnnn Canım dün boyattım dip boyam çok gelmişti valla lohusalığı bu kafayla geçiremem dedim gittim boyattım🤷♀️ 35 haftalığım boyadan çok koronadan korktum ne yalan söyliyim
sibell777 isimsizbebek şey diyorlar ama bitkisel boya alakası varmı yoksa normal bıyayablirmiyim acaba
isimsizbebek sibell777 bitkisel boya diye birşey var mı bilemiyorum. Kuaförler buna organik boya diyor. Loreal inoa. İnternetten bakın hamilelerin kullandığı yazıyor
Patiiiiinnnn sibell777 normal canım..ama kuaförüne rica edersen en boş gününde alsın seni ve mutlaka kapıya yakın otur kokuyu soluma oldu bitti. Benim kuaförüm erken saatlerde kimse yokken randevu hazırladı ve kapıya yakın boyadı malum klimada yasak
sibell777 Patiiiiinnnn bencede ya bende kapıya yakın oturururm en azından solumam dediğiniz gibi çünkü araştırdım çoğu anne boyamış kızlar ya
Patiiiiinnnn sibell777 doktoruna mutlaka danış ama..benim kuaförüm doktor onayı mutlaka istedi neolur ne olmaz belki sizin için bile değişen hormonlardan alerjik reaksiyon gösterebilir
Loyasteri Ben de istiyorum ama boyatmayı geçtim doğumdan sonraya bıraktım kestirmedim bile hiç saçımı :)
bengubegumtugay Bende doktorumun onayıyla 3.ay sonunda komple boyatmıştım şimdide 36.haftadayım haftaya tekrar boyatıcam.Benim çevremde çok boyatan oldu sıkıntılık bi durum yok bence
06yyykubra sibell777 3ncuye hamileyim 2 hafta oldu boyuyalı diğer ikisindede hep boyadım hem hamileyken hem emzirirken