Sinem33 Merhaba 37 haftalik gebeyim ama bebek kilosunun 35 haftalık gebelikle uyumlu olduğunu söyledi yani 2750 gram 6 Ağustos da zorunlu sezeryan a girecegim sorun teşkil eder mi.kilosu böyle yaşayan oldu mu kendimi suçlu hissediyorum.nedense 😔😔😔😔😔
zumrabasra Sinem33 canm bol bol kaşar ye kahvaltıda kilo aldiriyor bide muz saglıklı olsunda kilosu onemli degl allah hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsn🙏🏼😌
Hulyaawc Sinem33 Bizde 32+5 olduk ama usg de 31+3 filan çıkıyor 8-10 gün geride ama doktor olumsuz bişey demedi.Gelişimi devam ettiği sürece sıkıntı yok dedi geriden de olsa ilerliyor olması bizim için iyi dedi.
Sinem33 zumrabasra çok teşekkür ederim kasar aldım dediğin gibi muz aldım günlük onları tuketecegim çok kilo alırım diye kendi sağlığmi da düşünüp aşırıya kaptirmaywcagim😔
MeryemSare34 Canım bence okadarda zayıf degil kilosu hem daha 6 agustosa cok var üç kilo olur ozmaana kadar bence
Sinem33 MeryemSare34 ay inşallah canım ya dikkatli bir şekilde beslenecegim.umarim 3 kilo olur razıyım ritim bozukluğu ndan dolayı zorunlu sezeryan olacak olmasa belki doğana kadar toparlandı kilosunu
Sinem33 tugbats evet gerçekten araştırdığım kadarıyla bol bol.muz ve kaşar aldiriyormus bebege kilo 😕