Cansuu__ Antalya vitale hastanesinde doğum yapan, ya da yapıcak olanlarınız varmı acaba? Hangi doktora gidiyorsunuz ? odaları nasıl? Süsleme fiyatları nedir? Bilgileri olanlar yazabilirmi kızlar ?
Merve0751 Cansuu__ koray beye gidiyorum 36. Haftamdayım cuma günü kontrolüm var daha önce fiyat sorduk(normal 2400 sezeryan 3000 yanlış hatırlamıyorsam fiyat içine kapı beşik süsü ve tahliller dahil) ama tekrar sorucam odaları görmek istiyoruz öğrenince bilgilendiririm 😊😊😊
Merve0751 LinaKuzu doğum yaptım eylül ayında bizzat kaldım benim kaldığım oda genişti banyosu dolapları tv vs vardı temizdide
Lawyerkadin şimdiki fiyatlar nedir acaba. 2021 zamıyla. ayrıca tahliller falan dahil miymiş. bilgisi olan varmı
Merve0751 Beyazmelekkk Lawyerkadin bi fikrim yok zam gelmiştir herhalde ama telefonda söylüyorlar fiyatları arayabilirsiniz isterseniz
Merve0751 Melisacaaglar ya ben o doktora doğum yaptığımda denk geldim nöbetçi doktordu bizde sabah 6 da gittik hastaneye açıklığa ve suya bakacaktı benimde altımda sadece depend vardı suyum ve kanama geldiği için onu beklerken çıkarmadım neyse geldi ordaki kıza bu niye çıkarmadı üstünü diye homurdandı bide açıklığa bakarken canımı yaktı kendi doktorum ve ebe de hiç canım acımadı yani belki bana denk geldi bilmiyorum o yüzden pek sevemedim o adamı
Melisacaaglar Merve0751 normalde bende ofmye gidiyordum mağlum özelde acil sadece vitalenin kadın doğumu var ilk gebeliğimde kürtajımı Fatih hoca yapmıştı beni o kadar teselli etti ki aşırı memnun kaldım şimdi 15 haftalık olduk ilgili güleryüzlü ve ne olursa olsun whatsaptan yazdığımda yanında cevap veriyor belki nöbet gerginliği üstünde vardır.