Asya23 Salam hamilə xanımlar, hamiləlik zamanı sistit olmusuz? nə etmisiz? necə kecib? məndə bugundən başlayıb. Çox incidir məni🙄 xaiş edirəm bilən varsa yazsın. Həkimə yıgiram acmır(
Tgncr05 Asya23 pek anlayamadım ama anladığım kadarıyla enfeksiyonun var galiba🙄 doktoruna söyle ya saşe versin yada fitil ama en iyisi fitil saşeler işe yaramıyor çünkü🤗
Ruzgarperisi Asya23 hamile qalanda sistit olmusdum. Marqansovkali su Edib içinde otururdum biraz. Uzağı 1 hefteye kimi kecdi getdi.
Asya23 Ruzgarperisi Çox sag ol canım. Həkimimlə danışdım Berni paraşoku yazdı , içdim , agrı azalıb eləbil 😊İnşəAllah kecib gedər birazdan🤲🤲
Ruzgarperisi Ruzgarperisi quzum bir damcı suya qatırsan rəngi yasəmən renginde olur.ozun bilirsəndə toz kimi olur qabda. Mən ölürdüm ağrıdan onu elemeye başladım 2 güne tesir gösterdi. İnşallah yaxsi olar.
Asya23 Fatima18 Çox sag olun canım, mən elə yuxarida xanıma yazdımki həkim mənədə berni yazdı içdim elə onanda kecib getdi şukur.
Fatima18 Asya23 dermanin adi берни icinde iki dene parowok var yarim stekan iliq suda hazırlayıb birini icdim.birini de bir hefte sonra ic dedi.ama sagaldim deye ikincini icmedim. Ele onunlada kecib getdi.