mom101 Merhaba kızlar kimler 2-li rakamlara düştü? Kaç gününüz kaldı ve nasıl gidiyor hamilelik?Ağırlaşmalar başladı mı?😂
Yesmckmk Son 47 🤭🙈 Artık ağırlaşmaya ve şişmeye başladığım farkedilir şekilde belli olduğu zamanlardayım. Gece uykularımın da pek rahat olduğu söylenemez tabi 🤷🏼♀️ bazen zaman çabuk geçsin doğurayım diyorum bazen doğumdan korkup ya böyle iyi falan 😂😂
mom101 Yesmckmk uykular hamişliyimin başından bu yana haram oldu bana birde 2 aydır miğde yanmaları başladı geceler hiç uyutmuyor ne yapsam geçmiyorda🤦🏻♀️
mom101 Kızlar bir şey sorucam ben hamile kalmadan önce 63 kiloydum fakat ilk 3 ay çok fazla kusmam olduğu için 5 kq verdim şimdi 25+6 haftalığım ve 65 kiloyum şimdi ben kaç kilo almış sayılırım? 5 kilo yoksa 7 kilo?
Yesmckmk mom101 aslına bakarsan senin değil bebişin kilosu önemli canım. Bebeğin iyi ve haftasıyla uyumlu gidiyorsa ne güzel işte az kilo almışsın 🙆🏼♀️
Sera34 mom101 7 kilo almıs oluyorsunuz. Kiloya çok takılmayın fazla almayın yeterli bebek saglıklı olsun bende 26 haftalıgım 6 kilo almısım bebeğimde iyi çok şükür
mom101 Yesmckmk doktor iyi gidiyorsun söyledi ne fazla ne eksik kilo alımımda çok şükür bebişin kilosuda gelişimide haftasıyla uyumlu
Mesevda mom101 hahah bugun bend bu mutluluk tayım 😬😬şükür rabbimize teklii rakamlarımızı görmeyide nasip eder inşallh bn bu aralar agırlaştım şükür sağlıklıyız ama sıcaklarla zor oluyor
MucizeBeklerken mom101 bende varım son 99 🤗 benim de kızım olacak Nisa m geliyor Allah’ın izniyle sağlıcakla zamanında doğsunlar inş