Secilerl Kızlar benım 15 temmuzda yumurtlamam oldu ve diğer gün çatladı ve benım mıgrem olduğu ıcın doktor gebelık şüphem var dedı ve test ıstedı 10 gün gectı sızce kan da çıkar mı çıkan oldu mı değer olarak
Seymaogz Secilerl 14. Günü yaptım net çıkmıştı bende test yap ama varsa cikmayadabilir 14. Tekrarla bence canim
Zsnbr Secilerl neden Adetinin geçmesini beklemiyorsun ki? Niye erkenden strese sokuyorsun kendini bekle canm erken öğrenmek daha erken strse girmene neden olur.
Secilerl ecembugra53 13 gün var daha ben adetten çıktım 3. Günü yumurtlamam oldu ovülasyon testı kullanıyorum çünkü adet duzensızlıgım var
Seymaogz Secilerl evet canim ovulasyon testi yapmıştım 14. Günü adetin ilk gününe denk geliyor zaten direk çıkmıştı. Zaten ovulasyon testlerinde en erken 14. Günü diyor test için.
Rehile YumirtalMadan 11 gün sonra çıkmıştı 🤭İnşAllah yarın yap belki çıkar ama çıkmayada bilir 15 gün normalde öneriyolar
Zeynepmerve15 Secilerl bnmde 14. Gün yumurtlama oldu bugün test yaptım dayanamadım negatif çıktı galiba Bi kaç gün daha beklemeliyiz 😊