balperisi_71 09785634 ne kadar süre korundun canım kürtaj sonrası ve test vs yaptrdınmı kan pıhtışasması
09785634 balperisi_71 tahlillerin hepsini yaptim bisi cikmadi sadece 1 defa det gördüm sonrasinda tekrar gebe kaldim
Minikfilinannesi Bebeğimin kalbi 8. Haftamda durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk adetten sonra tekrar bebek düşünebilirsin demişti doktor. Korunmadık hiç ve 3,5 ay sonra tekrar hamile kaldım. Sağlıklı bir gebelik ve bebiş dilerim size 🙏🏻
Shn16 Minikfilinannesi amiin canim benim insallah benim doktorumda ayni sekilde yorum yapmisti, farkli bir doktora daha gittim kurtaj sonrasi kontrol icin oda ayni sekilde bir adet donemi sonra hamile kalabilirsin dedi sadece regl donemindeyken rahmini tekrar kontrol edelim bazen kurtaj sonrasi kist olusabiliyor icimiz rahat etmis olur dedi. insallah saglikla en hayirlisiyla tekrardan 🙏
Iamghs Bende kese küçülmesi sonucu kürtaj oldum üzerinden 6 ay geçti psikolojik olarak kendimi topladım 3 aydırda cocuk düşünüyoruz ama henüz olmadı bazen insan düşünmüyor değil cnkü hıc bir sıkıntı yok herşey yolunda ama bekliyoruz 🤷🏻♀️
Elifaysu Shn16 kürtaj olduğunuz için bir iç ay bekleyin aslında çoğu doktor korunmayin vs diyorlar hamile kalabilirsin hemen ben normal kendiliginde düşük yaptım ve dier ay hamile kaldım hani düşükten sonra bekleyin vs diyorlarda pek şey deil bekleme 😊eğer düşünüyorsan