Homesweethome Merhabalar herkese💜 geçen ay kimyasal gebelikten sonra bu ay yine hamile olduğumu öğrendim ama asla sevinemiyorum 2 kimyasaldan sonra. Bugun de kan verdim 175,2 çıktı sizce düşükmü? Pazartesi tekrar kan vermeye gidecegim🌿
ecembugra53 Homesweethome canım dikkat et sürekli dinle. Doktora git Evt hamilesin 2 günde bir artması laxım sağlıklı bir gebelik için senin için hayorlı olsun Rabbim yüzünü güldürsün bebeğini saglıkla kucağına al canım😊🤲🏻
Duygukc Homesweethome adet gecikmesinin 6. Günü beta 175 bana çok düşük geldi adet gecikmesi yaklaşık 4 haftalıkken oluyor benim 7. Gün gecikmesi beta 5851 le öğrenmiştim hamileliğimi senin beta bi garip geldi bana
Homesweethome Selin17 kürtaj vs gibi bi durum olmadığı için doktorlar korunmanıza gerek yok diyor 🤷🏻♀️
Mom092 Homesweethome kurtaj olan bile ertesi ay hamile kaliyor valla gayette saglikli dogum yapıyor insallaaah bu sefer sag salim kucagina alirsin canim☺️
Homesweethome Duygukc benim de araştırdığım burda okuduğum kadarıyla çoğu kişinin çok daha yüksek çıkmış doktora sordum ne zaman dollendigini bilemeyiz azına çoğuna takılma sen p.tesi 2 katı artmışsa bir problem olmaz dedi🤷🏻♀️
Hazal2020 Homesweethome düşük değil bende 160 larda öğrenmiştim onemli olan 2 gun sonra degerin 2 ye katlanmis olmasi canim
Homesweethome Hazal2020 evet doğru söylüyorsunuz 2 kimyasaldan sonra bu da oyle olacakmış gibi endişe ediyorum umarım p.tesi x2 olur gerçekten içim o zaman rahatlayacak🙏
_9297_ Homesweethome canım benim 5.gun 98 çıkmıştı ve şuan oğlum 40 günlük 😊 rabbim bu sefer yüzünü güldürür inşallah 🤲🤲
Homesweethome _9297_ âmin inşallah çok istiyorum ama her şeyin hayırlısı olsun çok teşekkür ederim içim bi nebze rahatladı💜pazartesiyi heyecanla bekliyorum🙏
Lilla Homesweethome ben 8 gün gecikmeyle 16 ile öğrendim iki gün sonra 31 oldu. 15 gün gecikmeyle 250 oldu. Yarın tekrar kan vericem iki katına çıkıp çıkmadığına bakılacak geç döllenme yani. Bence değeriniz gayet iyi. Önemli olan iki katına çıkması.
Lilla Homesweethome canım ben bugün kan verdim 250ydi bugün 476 çıktı çok şükür 🙏. İnşallah seninde pazartesi günü yükselir.dua ediyorum sana ☺️🤲