Zehramoms Soruyu nasıl sorsam bilemiyorum ama her sabah uyandıgımda kasık agrısıyla beraber genital bölgenin kemiğinde baskı agrı hissedyorum. Bunu yaşayan varmı. Bebek mi baskı yapıyodur erken dogum sinyali olabilirmi. 36 haftalık gebeyim
Ozlmdz Zehramoms benimde 35 haftalık hamileyim bende de oluyor hatta evde toparlayarak yürüyorum. İdrar tahlili yaptırdım baya enfeksiyon çıktı doktor oda yapabilir dedi.
Tugraninannesi Zehramoms 37+5 hafta dayım tarif ettiğin ağrı çatı ağrısı benimde oluyor normal bu ağrılar dedi dr dün sordum bebişim doğum kanalına girmiş bakalım bekliyoruz ne zaman suyum gelir de sancım tutarsa doğuma gideceğim
Zehramoms Ozlmdz o agrıyla enfeksyon ilişkisi olabilirmi acaba. İdrar yaparken yanma falan hissetmiyorum hiç enfeksyon belirtisi onun için diyolar ama bu agrı enfeksyondn olabilirmi acaba. Bende bi test yaptıraım en iyisi
Zehramoms Tugraninannesi geçen hafta gittiğimde doktor da bebek yerleşmiş iyi yerde demişti. Erken olurmu korkusundan dolayı sormak istedim. Demekki olabiliyo
Ozlmdz Zehramoms bende de idrar yaparken yanma hissi olmuyordu. Kaşınma falanda yoktu sadece ağrı vardı. Sağlık ocagindaki ebe hemşire biz bir yapalım ne olur ne olmaz dedi. Yaptık baya ciddi enfeksiyon var sende dedi sonuçları almaya gidince. Şimdi toz antibiyotik verdi. Uç günde bir onu iciyom. Uç paket verdi.