Gokalpozge1 Az önce doktordan çıktık ben gebeliğimi öğrendiğimden beri bekliyordum kalp atışını ve keseyi görmek için regl tarihim 2 haziran burda da 7+3 haftalık ama ultrasonda 5 haftalık nasıl oluyor 2 hafta ara çok fazla değil mi 🤷♀️
Halimekinali123 Gokalpozge1 bende de ayni cnm son adet tarihime gore 22 haftalik olmam lazim.ama ben 19 hafta 4 gunluguz
Rabia95 Gokalpozge1 kuzum senin yine 2 hafta bizim 3 hafta :) 25 haftalık olduk regle göre 28 olmamız lazımdı :)
Gokalpozge1 Halimekinali123 ya içimi rahatlattın çok şükür bebiş de gözüktü ama insanın başına ilk defa gelince korkuyor 😊
Halimekinali123 Gokalpozge1 aynen canım benim benimkide ilk doktor endiselenmememi soyledi hatta son adet tarihimi degistirdi insallah sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza🤲❤❤
Gokalpozge1 Rabia95 ya ama aklıma takıldı ben gebeliğimi adete 3 gün kala öğrendim ve çizgiler çok netti hatta 2 test yaptım geç döllenmeyse bu kadar erken nasıl çıkıyor 🤔
Gokalpozge1 Rabia95 bebeğimi gördüm bugün kalp atışı için de doktor 10 gün sonra gel dedi elimde ultrason kağıdı var küçücük 😍😍
Gokalpozge1 Rabia95 inşallah bu ikinci gebeliğim ilkini 17. Haftada kaybettim insan ister istemez Herşeyde telaşlanıyor 🤷♀️
Rabia95 Gokalpozge1 ya sebebi neydi? Bende ilk bebeğimi kaybettim. Ama kader Rabbim dağına göre kar veriyor 🤲🏻