Aysucaner Gizemczr benim 40 haftada 2940 dı minyon bir bebek oluyor doğunca kilo alıyolar üzülme kilosu gayet iyi ☺️
cptrhb Gizemczr 35 haftayı ve 2.5 kiloyu geçtikten sonra çok önemli değilmiş canım kilosu. Eksik yada fazla farketmez yani. :)
Anne48 35+3te bizimde 2.500 banada az geliyor 38de mecburi sezeryan olacağım 3.500 olur mu ki endişeleniyorum ana yüreği iste😍
Fatima18 Gizemczr ben bugun kontrole gittim 36+2 bebeğimin kilosu 3200. Ama benim bebeğim 3 hafta önden gidiyor. 36 haftalik olmasina rağmen 39 haftalik gibi gözüküyor.
Tgcks Fatima18 sağlıklı olması tabi ki çok daha önemli ama ne yiyip içiyorsunuz benim ki fazla kilo almıyor oğluma hamileyken 4 kiloya yakın doğdu kızım öyle değil
Tgcks Gizemczr 2343 kg benimki de aynı haftadayız minik dedi doktor biraz ve 2 haftadır da kilo alımı olmuyor fazla sebebini bende anlayamadım fazlasıyla da yiyorum ama almıyor pek
Fatima18 Tgcks yemekle alakalı değil.Ben çok kilo almadım yemek de fazla yiyemedim.36 haftada 9 kilo aldim. Dr genetik olduğunu söyledi babasi 5 kg doğmuş kizimda babasina çekmiş sanırım. Bana çekse küçük doğardı ben 1.900 kg doğmuşum.
Sifa0033 Gizemczr 36+1 de 2600 gramdı benim ki de doktorum iri bi bebek olmayacak dedi. Dün sürekli ağladım. Ama bugün takmıyorum. Genetik birazda annemde ablamda düşük kilolu doğum yapmış
mina_mom Gizemczr 35+5 te 2900 dü ama sizinki de normal olan aralıklarda canım kilolu iri olması o kadar önemli değil sağlıklı olsunlarda bebisler☺️🤲
Tbusraaa Gizemczr 35+3’dü canım dün, kontrole gittim 50 cm 2800 dedi kilosu gayet iyi dedi. 2500 sınır bizim için dedi geçti mi problem yok. Sıkma canını 🥰