Zeynepli1234 Kendi doktorum her muanede ben söylemeden midem için şurup yazardı ama bu sefer farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım mide şurubu yazmamış eşimde eczacıdan istemiş bu markayı vermiş. Kullanan oldu mu aranızda arkadaşlar ?
Zeynepli1234 irva esra_a85 Aag123 Aylin12 Aygul01 Ayperi86 ppoortakalll hfz Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun ❤️
Aylin12 Zeynepli1234 ben kullandım çiğneme tableti ve şurubunu vermişti bir sakıncası yok ölçüye göre içebilirsin baharatlı yağlı acı gıdalardan uzak dur bol bol su iç
Aygul01 Zeynepli1234 hic bi ilaç hap içmemiş biri olarak rennie şurubunu önerebilirim. Etkili ama bende artık etki etmiyordu bile. 6 ayimdnw beri cektim ve cok çektim inan uykumdan uyandırıyor beni mide yanması. Reflu oldum kac kez kusar gibi oldum uykumda. Doktor değiştirdim. O bana mide koruyucu verdi ismi lansor. Keske daha önce tanışsaydım lansorla hayatımı kurtardı 😞😁
Ayperi86 Bende kullanıyorum canım midem yandıkca biberli günde üç kez birer ölçek şeklinde yazdı doktorum ama ben midem yanınca kullanıyorum
hfz bende 19 haftalık gebeyim son 2 gündür felaket mide yanmam oldu ve bugun kontrolüm vardı , doktor aynisini yazdı şurup olarak bende bugün kullanmaya başladım naneli gibi ferahlatıyor
Eee1 Zeynepli1234 Benim bi ara cok fena oldu. Bogazima geliyordu midemin suyu bide yanma oluyordu bogazimda. Geceydi bu yuzden arkadasimda hamile onunla paylastim derdimi onda rennie dua varmis bana verdi sagolsun kullandim. Gecirdi. Iyi geliyor canim bir sorun olmadi
Zeynepli1234 Eee1 evet ya mide yanması gerçekten kötü oluyor sağol canım adı başka olunca bi şüphelendim acaba gebelerde kullanabiliyor mu diye baya kullanan varmış rahatlıkla içebilirim artık 😊
Aminesare Bana da doktorum verdi ilk 3 ayımda kullandım mideme iyi geldi ama tek sıkıntı içtikten sonra ağız içi çamurlaşıyor gibi oluyo