El_Ebruli Deletedmom417 benimde hafiften var bazen kayboluyor bazen çıkıyor, bı an bende alım dedim ama sağlık ocağında ki ebe olur o bı şekilde gösteririm ben sana dedi vazgeçtim. Bazen hala ucu cikaran aparattan alsam mı diyorum 🤔
Dozturkgol El_Ebruli emzirmekten ve düzenli krem sürmekten ekstra hiçbirşey yapmadım sadece süt sağma pompası ile arada fazla sütü sağdım belki onun faydasına olmuş olabilir
Saadetctk El_Ebruli bence zeytinyağı olabilir gayet de iyi gelir ama bebegini emzirmeden once gogsunu temizle güzele yagdan oyle emzir canım.. zaten 2 hafta sonra felan göğüste aci kalmıyor alışıyor insan
Zeyyno_ OzguSkrRg Hamileyken kullanabiliyormuyuz yani göğüs ucuna yerleştirsek zamanla şekillenmezmi acaba
Dozturkgol Kapalikutu bende ilk hamileliğimde çok ikilemde kalmıştım alsam mı? Diye ama gerek kalmadı şükür alacağınız yeri belirleyin duruma göre sipariş verirsiniz gümüş kapak pek ucuz bir ürün değil bildiğim kadarıyla
El_Ebruli Saadetctk ya zeytinyağ benimde aklıma geldi ama killandiriyor ya killanmaktan korkuyorum 🤣😅 başka yağ da olabilor mi acaba
Saadetctk El_Ebruli kullandırma yapmaz yaa ablam hamilelik boyunca çatlakları olmasin diye zeytinyağına bulardi kendini oglu 3 yasinda hala da tüp tugsuz