Om55 Esmaemir17 samsun buyuk anadolu hastanesi sen hangi sehirdesin canim acaba buyuksehirdeyim diye mi pahali
Bbusra34 Minikmucizem3 32+6 da 2000 gr demişti doktorum Çarşamba günü tekrardan kontrole gidicem bakalım bu sefer ne diyecek
Bbusra34 Minikmucizem3 Ben Sat tam bilmiyorum not almayı da unutmuşum biraz sürpriz oldu bize bebeğimiz ☺️ 10 Aralık olarak söylemiştim doktora ona göre 32+6 ama ultrason da 33+5 uyumlu çıkıyor ondan ultrasona göre söyledim.
Mervee09 Melek-kaim-15 canm 31+3 de benm 1953 gr dı ama bana bi hafta öndesin dedi sennki normal olabilir
Bbusra34 Minikmucizem3 Aynı gidiyoruz sizinle bugün adet ağrısı gibi bir ağrım oldu kasık ve bel bölgemde şuan da ağrım yok gerçi de sizde de oldu mu ?
Minikmucizem3 Bbusra34 O ağrılar benden hiç gitmiyor canm ayağını uzat dinlen agrın olduğu zaman benimkisi geçiyor bir nebzede olsa doğum tarihi aldınız mı siz
Bbusra34 Minikmucizem3 Yok almadık daha normal sezeryan olarak bile konuşmadık doktorla. Sadece Doğum olarak 7 Eylül gözüküyor demişti