Wonderanne Cansel18 Allah razı olsun canım 🌸🤗 iğneyi oldum uzandım zaten hemen uyustum ben ondan sonra boyadılar tentürdiyot ile
Wonderanne Esrayasinkara amin insaAllah 🌸🤗 evet hayırlısı böyleymiş ne plan yaparsak yapalım Allah’ın dilediği oluyor
Wonderanne Gunesruzgar aslında düşünüyorum hiçbir şey yapmadım uykudan kalktım tuvalete gittim söylemesi ayıp şaşırdım bende ki eşimin annesi baya erken geldi hiçbir işi yapmama müsade bile etmedi
Melodixxx Wonderanne benm en çok merak ettiğim şu sonda zımbırtısı takıp çıkarırlarken çok acıyor mu🙈
Wonderanne Melodixxx yooo öyle aman aman acı olmadı inan ağrı kesici iğne bile daha çok acıttı canımı korkma yani 🤗🌸
sherlock_anne Wonderanne anladım kuzum. Beni bayağı endişelendirdiler bu konuda. O yüzle zorunlu doğurttular ama bebekte solunum vs sıkıntısı yoktu ertesi gün taburcu olmuştuk. Hep aklımdan geçirmiştim günümü doldurmayı o sebeple sordum 🥰
Wonderanne sherlock_anne hep iyi gitti benim kızım ama 32den sonra yavaşladı biraz küçük doğdu olsun küçük bebek daha iyi büyür derler şu an sağlıklı ve evinde ya o yeter 🤗🌸
Wonderanne sherlock_anne aslında bizimde olmazdı da bebek küçük olunca suyu atamadı ondan yoğun bakıma gidince de kilo almadan çıkarmadılar
Wonderanne Sevdiss_17 bizim gittigimiz hastane böyleydi 30.haftadan sonraki tüm muayeneler tahliller nstler doğum bir gece yatma içinde 3000 ödedim pesin
Eda20 Wonderanne geçmiş olsun çok şükür sağlıcakla kavustunuz bende sağ tarafda aynı sorun var tansiyonum yükseliyor takipteyim sürekli inşallah bende sağlıcakla alırım kucağıma
Wonderanne Eda20 amin insaAllah 🌸🤗 dikkatli ol sağlam beslen bebeğe giden kan azalınca beslenmesi yavaşlıyor insaAllah sizin güzel bir doğum hikayeniz olur 🌸🤗🤲🏻
Loyasteri Wonderanne canım benim çok şükür geçti o hünler bak şimdi bebişinle aymı evdesiniz büyük geçmiş olsun hangi hastane hamfi hekimdi acaba?
Wonderanne Loyasteri Ordu Medical Park Derya Kaptı doktorumdi çok da memnunum canım daha şimdiden yara izi neredeyse görünmez oldu