Nvn00 https://imgyukle.com/i/SG3neq 39+6 dayım vakit geldi artık ama emin olamıyorum. Sabah 6dan 10 a kadar karnımda hafif adet ağrısı gibi ağrı vardı ilk başlarda 20 dk da bir geldi sonra 10 dk ve 5 dk ya düştü daha sonra kesildi . Saat 12 -1 civarı tekrar başladı belde kasıklarda ağrı yok sadece kasığa doğru karnımın alt kısmına ağrı girip çıkıyor . Doğum sancısı bu şekilde mi başlıyor. Hemen hastaneye gitmek istemiyorum emin olmadan
Ahmetin_annesi Nvn00 herkeste değişir canim sanci derecesi ve giriş sekli dakika tut duzenli olarak 5 dakika altinda geliyorsa mutkaka doktora git ihmal etme tabii bebeginin hareketlerini de takip et beklerken
Ahmetin_annesi Nvn00 bi de duş alin mutlaka duş alinca geçiyorsa yalanci sanci devam ediyor hatta artiyorda gercek sancidir 3 tane doğurdum 😉
Nvn00 Nur8lina Yalancı sancılar bu şekilde düzenli oluyor mu ? Şiddeti artmıyor da ama hareket edince de geçmiyor
Nvn00 Ahmetin_annesi Bebeğim hareket ediyor . Sanci da bi 5 dk da bir geliyor bi 7 dk da bir düzenli mi değil mi anlamadim😂
Ahmetin_annesi Nvn00 henüz çok düzenli değil demek ki biraz daha bekleyin bakalim nette sanci sayarlar var onlardan indirip bi takip edin bakalim Allah bi avazda kurtarsın
AselAfra Nvn00 bi duş alıp yürüyüş yapın azalıyomu coğalıyomu anlarsınız 😊 vaktiniz gelmiş rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Nvn00 AselAfra Yürüyüşe çıkmayı düşündüm ama hem hava çok sıcak hem yolda suyum falan gelirse diye korktum 😂
Ahmetin_annesi Nvn00 su gelir gelmez gelmiyo bebiş öyle filmlerdeki gibi hemencik doğmuyor korkma yürüyüş yap merdiven in cik varsa ev islerin onlari hallet acilmaya cok faydası oluyor
Nvn00 Ahmetin_annesi Su gelir gelmez bebisin geleceğinden değil dışarda milletin içinde çok utanırım diye söyledim 😂 plates topunda haraketler yapıyorum sürekli ev işlerini de hallettim sabahtır bir kaç saate hastaneye gitmeyi düşünüyorum artık
Nvn00 Ahmetin_annesi Akşama kadar sanci çekmeme rağmen sıfır açıklık varmış sancılar kuvvetli cıktı suni sanci da aldım 1 cm bile acilmadim sezeryana döndük