Minik_kalp44 Hanımlar sezeryan dogum için hastaneye 1 gecelik 1 de pijama takımı aldım geceliği ilk gün giymeyi düşünüyorum sizce hangisi daha kullanışlı olur gecelik mi pijama takımı mi bu arada tesettürluyum
Mhtpctn Minik_kalp44 benm doguma var daha ama ben gecelıkle rahat edemıyorum normal hayatımda da kılolu oldugum ıcın bacaklarım bırbırıne vuruyo😂 benden pıjama takımı almayı tercıh edıcem onden dugmelı olanlardan evdede gunluk rahatlıkla kullanırım dıye dusundum bıde kanama olcagı ıcın gecelık daha rısklı gıbı bılemedım 🥰
Meriwa Minik_kalp44 bence gidişhatınıxa göre siz karar verin herkesin doğumu rahatlığı acısı sancısı haliyle başkadır kimi gecelikle rahat eder kimi pijamayla o yüzden o güne bırakın herseyi
Mihre Minik_kalp44 Bende ikisinden de almıştım fakat alt üst takım ile çok daha rahat ettim.Elbise yatakta toplanıyor,dikiş acısı ile düzeltemiyorsun falan ben rahat edemedim.
ecembugra53 Minik_kalp44 tesettürlüyüm bende canım bemde 2 tane alıcam ama doğumhanelerdr bulunduğum ve gördüğüm için en rahat gecelik canım
Minik_kalp44 ecembugra53 ilk gün gecelik kullanışlı olur mu sizce lavaboya falan giderken kaldırması daha kolay olur diye düşündüm ben
ecembugra53 Minik_kalp44 Evt canım gecelik tavsiye ediyorum doğumhanelede gördüğüm kadarıyla herkes gecelik giyiyor rahatlık açısından
Nslhnakn Minik_kalp44 1 ay önce spinal sezeryan oldum ameliyat sonrası odada giydirdiklerinde pijamanın üstünü giydirdi sadece hasta bakıcılar akşam yürüyüşe çıkarttıklarında geceliğimi giydim sondayıda o zaman çıkartmışlardı gecelikle lavaboya giderken daha rahat ettim birde hasta bezi takıyorlar ertesi günde depend külot kullandım