RabiaMG nisemom doktorun sevk eder belki etmezse dahiliye sevk ediyor normalde endokrine. Internetten direk randevu alamiyoruz malesef. Bana suan yesil alan actim direk bana randevu alabilirsin dedi endokrin doktoru.
nisemom RabiaMG benim haftaya kaldı gidesiye kadar yedigime ictigime dikkat edeyim endokrin de de az doktor çok sıra var biraz vakit alabilir randevu almam
RabiaMG nisemom bayramda serbetli tatli hatta normal tatli falan yeme canim. Pirinc,makarna,beyaz ekmek bunlara dikkat edersin bide. Meyvenin yaninda da sut,yogurt veriyolar dengeliyormus sekeri😊
Eslem23 nisemom aynı ben bende diyet yapıyorum çok zorlanıyorum arada kaçamak yapıyorum ama sabredeceğiz artık bebeklerimiz sağlıkla gelsinlerde
Merdgn tuubaeylulanil Hiç korkmayın ben de diyet yapıyorum ben kilo versem de o alıyor şükürler olsun 🤲 Sağlıklı besleniyorsunuz bişey olmaz inşallah ☺️
Eslem23 nisemom benim 50 gramdan 143 çıktı 100lük yüklemede açlık 104 1. Saat 183 2.saat 116 3.saat 102 çıktı diyet yapıyorum yürüyüş yapamıyorum yürüyünce kemiklerim birbirine giriyor ağrı oluyo
Eslem23 nisemom birde benim suyum fazlaydı Allah’tan diyet sonrası düzelmiş en son kontrolde normal dedi yediklerimiz hemen etkiliyor bebeği
nisemom Eslem23 benim fırlamış gitmiş değerler. Bebeğin suyu normal kilosuda ben de yürüyüş yapamıyorum sırt ve göğüs altında çok ağrım var. Ev işimi yemeğimi bile sağolsun annem gelip yapıyor. O kadar ağrım oluyor yani bir de bu çıktı. Spor yapmadan değerleri indiririm inşallah
tuubaeylulanil nisemom ben mesela spor vs yapmadım benimde yemekleri kayınvalidem annem veya eşim yapıyor dusun hareket sıfır. Ve sadece diyet le 2 kilo verdim ve şekeri de normal seviyelere cekmeye calışıyoruz hıc korkma bende ilkte yuksek cıkınca korktum ama diyete harfiyen uy Gerisi oluyor eğer diyet verirse inşallah hepımız sağlıklı olalımmmm
tuubaeylulanil RabiaMG evett şuan geldim doktordan 1 hafta da 2 kilo vermişim bebek gelişimini etkileyen bısey değil bu diyet senı karbonhidrattan uzaklaştırıp sağlıklı bebek dünyaya getırmen için dedi biraz rahatladı içim canımm
RabiaMG tuubaeylulanil kizartma yagli seyler, seker olan seyler yasak canim saglikli besleniyoruz yani. Gunde kac kez sut,yogurt,kefir yiyorum ben o yuzden korkma 😊
nisemom tuubaeylulanil amin inşallah cümlemizin bebekleri sorun yaşamasın bizim de sağlığımız yerinde olsun .
tuubaeylulanil RabiaMG aynen ve düzenli kefir arada ıcıyordum şimdi her akşam ıyı oldu dikkat etmemiz gerekiyor sonucta
Semisssad nisemom âmin inşallah canım az zamanımız kaldı zaten rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip ettisin
tuubaeylulanil nisemom sakın sakın unut unut😀🥰. Hemen hemen aynı haftalardayız sanırım ben 26+6 yım az kaldı diyelim sonra belki yeriz ama bebiş varken unutalım🤭
RabiaMG nisemom valla canim tatlidan cok bende onu yemek istiyorum 😁 Rabbim kolaylik versin hepimize 🤲🏻💕