Hll34
aynen öyle onunoraya koyan Rabbim cikartmasinida bilmiyor mu? Senin çatın müsait benimki degil sezaryan olmamış olsaydi ne olacaktım o zaman ben çocuk icerdede kalamayacağına göre.. sacmalik degil mi biraz. son 2,3 ayda 2 arkadaşım Devlet hastanesine Doğum yaptı hemde 3 gün sürdü yalvardılar sezaryan yapın diye ama yapmadılar. Onlara yapmıyorlar bana daha belirtim olmadan neden yapmak istiyorlar ki… Sağlık açısından tehlike olsa evet riske atmam bende ama daha sancım gelmedi suyum gelmedi hemen sezaryan demeleri… arkadaşınız yüne şanslıymış ben küçük bi ilçede oturduğum imkanlarım sinirli malesef ilde cok hastane var ama uzak.. oka rağmen yinede baska bi özel hastaneye gittim doktor buldum. İlk haftası bana normal olur gözüyle bakarken ikinci hafta oda sezaryan dedi. Yok çatın bala açılmamış ki son anda bile açılır diyordu. Bebeğin kafası normal derken ertesi hafta yok bebeğin kafa yapısı normalden büyük dedi. O doktoruna bıraktım oysa ona yine inanmıştım güvenmiştim eşime bunda yaparım doğumu ilk kez gitsemde bana güven verdi dedim. Buda boyle yapınca onuda bıraktım.. Haliyle çevrem ailem ilkide ikinci doktorda aynısını dediler niye zorluyorsuna geldik.. Bende dedim ki 100 tane daha baska doktora gitsemde hepsi aynısını diyecek. Doktor politikası…eskilerin Saglam normal doğumcusuna denk gelemedim malesef. Hani deneriz çabalarız baktık olmuyor yine sezaryana döneriz en son ki çare.. ama sen en son ki çareyi ta baştan daha gunu saati dolmadan diyorsan ozaman huylanırım ki huylandımda suan ne yapacağımıda bilmiyorum. İmkanlarda kısıtlı hastane doktor açısından. Maddi problem yok ama güven problemi var suan manevi o yüzden en güzeli bence Allah’a sığınmak ne diyim bacim tevekkül ediyorum. Allah sonumuzu hayır etsin…🌸