Hll34 aynı durumu yaşıyoruz demek ki… yanliz benim bebegim suan 3800 kilo dediklerine göre. Zaten benim doktorum bi kaç haftadir aşıladı beni normal zor yaparsın cok iri cok zorlar seni filan diye beyin altı piskolojime oynuyordu ki bu doktor gerek olmadığı halde sezaryan yapan bu doktor cok duydum. Ben sezaryan olacaksamda belirtimle olmak istiyorum….. ki Allah’ın mucizesi sorgulanmaz. Sancıyla çatının açıldığı o kadar cok kisi yaşamış ki eskiden doktor mu vardı Allah aşkına bizim anneannelerimiz babaannelerimiz hayatlarında kac tane doktor yuzu görmüş hiç mi bunlarin çatıları dar değilmiş ama hepside çatı çatir doğurdular. Yanı bilmiyorum ya ben Hollanda’dan geliyorum orası asla sezaryan yakmıyor gerekmedigi muddetce burda az sezaryan sezdiklerinde nasıl olsa bu sezaryan olacak ha 38 hafta ha 40 hafta diye düşünüyor…. halbuki doğmayan bebek hala gelişen bebektir. Ki benim bebeğim kanala inemiyor diyor. Belkide zamanı gelmedi inmiyor daha ?? Böyle diyince cevap vermiyor ay nebilim ya hayırlısıyla dogsalardi kac gündür cok kötüyüm ağla agla üzgünüm yanı