Mmmerve123 öncelikle sakinliğini koru bunu hiç bi hastalığa bağlama doktorun kesin bişey demeden yani başla hastalıklar düşünüp korkutma kendini ama damar daralması ve tıkanıklığının bi sebebi vardır öncelikle sıkıntı be stres yapan şeylerden uzak dur çünkü ben 36+5 haftama kadar hiç bişeyden habersiz gelmişim normalde benim gibi sorunu olanların bebeği çok önceden alınıyormuş ben bunu bilseydim piskolojik olarak kendimi yıpratıp iyice kötü etcektim stres yaptığım için bi anda işler kötüye gitti benim rahatsızlığım preeklampsi miş çok hızlı kilo alıyordum ve tansiyonum çok yüksekti 22 tansiyonlada acil sezeryan oldum ve bunda sürekli gittiğim doktorun çok ihmali vardı şikayetlerimi söyleme rağmen rutin kontrolümde tansiyonum bile ölçülmüyordu 110 kiloya gelince çok fazla şişince sana bişey olmuş git detaylıya girse bakalım dedi orda bi damarım tamamen tıkanmış birinde çok az besin akışının olduğu çıktı ertesi günü zaten başka hastane başka doktorda gidip doğurdum benim rahatsızlığım buydu ama sen başka hikayelerle kendini kıyaslama sadece kendini iyi takip et tansiyon ve beslenmene birde doktorunla görüş o sana yardımcı olucaktır doğru olanı yapıcaktır sağlıklı stressiz gebelik geçirirsin inşallah canm 😇🥰