Livanur_65 Ayseur benim ilk gebeliğim minyon tipliyim vücuduma göre rahim ağzı dar normal doğum için engel mi acaba
Livanur_65 Ayseur hamileliginden beri sarı akintim oluyor arada kesiliyor tekrar oluyor ne zaman geçer bu
MinikBirSincap Ayseur merhabalar.. ben 16 haftalık hamileyim..Hamilelik öncesinde hemoroit vardı..Şu an artı..ağrı sızı yok ama kabız olunca beni zorluyor..Normal doğumu zorlaştırır mı hemoroit..?Yahut bir engel teşkil eder mi..?
ggmom MinikBirSincap o bende de var hem de agrili ama normal dogumu etkilemiyormus kantoron kullaniyorum
hepimom Ayseur merhaba, ultrasona gore 37 yim ama gercekte 36 haftaligim. Arefe gunu cati muayenesi yapalim dedi dr. 36+5 (usg 37+5) oluyorum. Erken geldi bana biraz? Bir de dogumu tetikler mi bi sekilde cati muayenesi?
Tubis000 Merhaba rahim yırtılması hakkında bilgi alacaktım hamile iken tespit edilir mi, suni sancı verilmesi rahmin yırtılmasına sebep olur mu, sezeryan sebebi mi
0101sevo Ayseur merhabalar tecrübenize dayanarak bir sorum var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum oksapar 4000 ve kilolu hamile kaldım normal dogum mümkün mü ? Kilo veya iğne normal doğuma engel mi ?
Pembe-mavi 0101sevo bende yeni başladım o iğneye ama yönetim mosmor oldu. Yaparken iğneyi ağlıyorum. Ne zamana kadar kullanıyoruz bu iğneyi?
Pembe-mavi Ayseur 12 haftalık gebeyim. Kadınlarımda ağrı başladı. Rahim de miyom var. Etkisi olabilr mı? Birde kışın kuyruk sokumunda kıl dönmesi olmuştu doktor tentürdiyot ile pansuman yaptırıp tahriş ettirmişti. İçinden kıl çıkmadı ama yara olup sonra tamam ne kapanmıştı. Şimdi tekrar başladı ne yapmalıyım
0101sevo Pembe-mavi canım ben alıştım artık 3 aydır kullanıyorum ben doguma kadar devam edicem çünkü pıhtılaşma problemim var siz ne zmaan başladınız ? Ne için ?
0101sevo Pembe-mavi aslında acımıyor ben hiç problem yaşamadım morarıyor evet çok normal ama çok aglancak bi agrı yok Hangi marka kullanıyorsunuz ?
Aselikra-11 Ayseur canım bebeğim yeni doğdu 13 gunluk hastaneden eve geldikten sonraki gün mememde ateşlenme başladı beni çok kötü yatak döşek yapıyor grip gibi aynı sıtma ateş terleme fln hala daha da sürüyor sürekli sağmaya çalışıyor bebeğim emmiyor doktora gitmelimiyim yardımcı olur musun
Pembe-mavi 0101sevo ben daha ilk kutuyu bugün bitirdim. 12 haftalık olduk. Corasprini bırakıp buna başladım. Daha önce kalbi durmuştu doktor kullanmam gerektiğini söyledi.
Raziye42 Ayseur merhaba öncelkle Rabbim sağlıkla kavşmayı nasip etsin benim bayramdan önce ve bayramda ağrm vardı doktor kontrllerimi yaptı ve doğum başlamış diyerek serklajımı aldı doğumhaneye yatışım yapıldı ama sunu sancı verilmedi nedeni n olablr ve 2 günlk ağrılrm yalan oldu 2-3 santm açlmam var ama ağrlr gitti taburcu edildim
0101sevo Pembe-mavi benimde ilk gebeliğimde kalbi durdu malesrf sonra test yaptırdık pıhtılaşma çıktı hamile kalır kalmaz iğne ve coraspine başladık 13. Haftadayız bizde canım
Pembe-mavi 0101sevo inşallah bakalım. Progestan daha yeni bitti kalçalarım mafoldu. Şimdi de göbeğim morardı
ggmom Elfffffffff canim pamuga dokuyorum onunla yaglayip elimle yediriyorum biraz sonra pamugu oraya koydum kurudukca tazeledim 2 gunde 1 devam ediyorum yada cok zorlanirsam bidaha olmasin diye hamilelik bitene kadar cekcez