Canselcg İmom kullanıp bulantı ve baş dönmesi yaşayan var mı? Doktor yazdı bugün sabah ilk kez içtim bulantı ve baş dönmesi var.
Zeynepahmett Canselcg canım aç karna içtiğimde benim de bulanıyor yarı tok bile olsam bulandırır midemi. Ama baş dönmesi yapmıyor bende
Zeynepmibu Canselcg 22 haftamdan beri kullanıyorum çok da memnunum ve gece yatarken içiyorum gün içerisinde hiçbir problem yaşamıyorum ☺
Canselcg Zeynepahmett sabah aç karnına içtim kahvaltım öylece kaldı aç kalmayım diye ara aragittim geldim yedim şimdide bütün yediklerimi afedersiniz çıkardım. Gece yatmadan önce içeyim ben bunu o zaman
Rmys1206 Ben de hiç problem yaşamadım . Daha önceden decavit multivitamin kullanıyordum o bulantı ve kusma yapmıştı sonra doktorum bununla değiştirdi. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadım belki bünyeden bünyeye farklılık gösteriyordur
Canselcg Rmys1206 ayy sabahtan beri bulantı ölüyorum şimdide istiğfar ettim yatıyorum 😑 12. Haftaya kadar hiç bulantı sorunu yaşamamıştım böyle
Canselcg Rmys1206 konuştum tok karnına iç dedi bide öyle deneyeceğim bakalım çünkü doğuma kadar bittikçe alacağın bir ilaç dedi