Lionss UmayAsya o haftalarda kabızdım 😁 zaten normaldede kabızlık sorunu olan biriyim 😊 su gibi isal oldum 3.gün günde bir çıkıyorum ama canıma yetiyor 🙈🙈
Lionss Drykrc doktorumla görüştüm muz haşlanmış patates ye bol sıvı tüket geçmezse acile başvur dedi . Yarında geçmezse acile başvurucam çünkü bebekleri etkilerim bilmiyorum doktorum o yönde yorum yapmadı 🐥🐥
symslmz Arkadasım 27 haftalık o da bir hafta cekti böyle baya kötü oldu hatta doktor entrogermina tarzı bagırsak düzenleyici probiyotik vermiş onu kullanınca düzene girdi sonra tekrarladı bu defa da antibiyotik kullanmak durumunda kaldı ama gecti
Lionss Drykrc valla bende gitmedim benimde geçmedi acaba bu vitaminler mi yapıyor patates haşlamadık felan yedim ama fayda etmedi biraz toparlar gibi oluyor gene kötüye gidiyor 😁 tövbeler olsun böyle isal olmadım bu yaşıma kadar 🙄 en olmadı bende gidicem ağrı sızım yok allahtan bol bol sıvı tüketelim gidene kadar bana kalırsa bu vitaminler yapıyor bu sıcakta bi yığın damladır Demir ilacıdır balık yağıdır ben isal olmayımda kim olsun 😁
Susaminannesiii Lionss ishal için muz haslanmıs patatese ek, beyaz leblebi seftali flnda etkili. Yaglı yemekler yemeyin ben daha cok ekmek agırlıklı beslendim cünkü yasantımı olumsuz etkiliyordu. 3 gün mücadele ettim geti cok Şükür ancak suan bile bagırsak seslerim anormal
Saadettrmn Bana doktorum ağrı fazla olursa doğumu tetikleyebilir dedi.O yüzden ishal ağrınız çok olursa mutlaka başvurun doktorunuza yada acile , serum takviyesiyle falan toparlıyorsunuz.
Susaminannesiii Bu arada coronovirüsün suan en büyük belirtisi ishale dönmüş. Bu nedenle evde ateşinizi düzenli aralıklarla ölcün