SibelGeres htcEns benimki daha yeni bende kendimde belirti ariyorum🧐ama yok hicbirsey secmiyorum hersey yiyorum😒
Gulsum94 htcEns ilk başta hiçbirşey yiyemedim bulantı nadir oldu bende ilk iki ay ekşi sonra tatlıya döndüm göbek deliğinize bakın aşşağı doğru bakıyorsa siz deliğin içini göremiyorsanız kız oluyormuş annemin inancı Buda ☺☺
Adelimm htcEns gece lavoboya çok gidiyordumm belki 6 7 kez ve bilmem alakası varmı yeşil zeytin çok yiyordum 😍
Busssraaagur Kız bebek belirtilerinde tüylerde azalma ve ekşi yiyecekleri aş erme söz konusudur. Benim de belirtilerim bu yöndeydi ve kız olacağını öğrendim😌
Gulsum94 Busssraaagur benim tüylerde aksine fazlasıyla artış oldu göbeğimin üzeri bile tüyledi ki ben lazer Epilasyon ile bayağı azaltmıştım Hamilelik sonrası çok fazla oluyor bende
Sudenazz Ben hiç mide bulantısı yaşamadım normalde tatlı çok yiyodum ama tiksindim ekşi tuzlu canım istiyordu turşu çok yiyodum 😂 şuan 19 haftanın içindeyim ve sivilce ve çillerle boğuşuyorum 🤦🏻♀️
tugcemre her dogum da lazer le azalan tüykrr dogumda tekrar basa döner lazer zararlıda cok geç brbek oluyr ben 3 aylık evlıyım 2 bucuk aylık hamılehım agda yapardım
Emine55 Bide şey derler göbeği çok çıkarsa erkek kalçası çıkarsa kız derler gerçekten de öyle oluyo kızlar😂😂çünkü bu tatlı ekşi olayı herkesde değişiyor
Kurtum Emine55 bana da herkes kalçamdan solayı kız diyo ama ben zaten kalçalı bi kadınım nasıl ayırt edicez bunu bilmiyorum.
baliminannesi06 Valla ben hamile olduğumu 12. Haftada öğrendim zaten adetlerim düzensizdi. Ben 5. Ayıma kadar evde naneli limonata yaptım yaptım içtim 😂 turşu ezme kebap acı ve ekşi yedim hep .. ve kızım olacak dedim her zaman ki Rabbim böyle de yazmış 😊🙏🏼
SibelGeres baliminannesi06 seninki cok güzel olmus ya 12.haftada ögrenmen gün saymadin benim gibi, bende 6.haftada ögrendim bendede düzensiz oluyordu birde esimle tatildeydik takmadim😄
Ikincikezanne SibelGeres ilk bebeğimde çok yara oldu sagmadım bilmiyordum sağmam gerektiğini apse yaptı sol gögüsten ameliyat aldım ufak bi kesiyle apseyi boşaltılar sağmadıģım için mastit olmuşum. Oyüzden bence çok dikkat edin krem aldın bide süt saģma için pompa alın wee baby’nın var bende elektrikli olan. Ikici kez hamileyim bunda aşırı dikkat etmem lazım tabi sütüm olursa. Dikkat etmezsem gene ameliyatlık olabilirim doktorum demisti.