[silindi] canım ben 2 genel anestezi dogum yaptım 3 üncü dogumumu da spinal sezeryan yaptım gecen sene eylülde buda Eylül de dogum yapacam inşallah bunu da spinal istiyorum ya şimdi ameliyat kısmı herkesde farklı oluyor ben burda bir sürü yorum okudum bagzı ları agrılı bazıları normal hemen kalkmışlar
Benim de hepsinde aynı oldu hiç birinde zorlanmadım sanki normal dogum yapmış gibi oldum hemen kalktım otururdum yürüdüm cocuguma kendim baktım evime geldim yine herşeyime baktım acı eşigim düşük sanırım hiç ameliyat olmamış gibi devam ettim hayatıma ama her insanın bir olmuyor sadece iyi olacak herşey diye kendini motive et sakin kal hiç bişey hissetmiyorsun bi anda olup bitiyor ben sakinleştirici bile almadım uyuşuklugum gecince hemen sonda cıkmadan oturdum yatagın için de sonda cıkınca kendi üstümü kendim giydim kimseye ihtiyaç duymadım yanımda kalan oldu ama fazla kalabalık ve baş agrıtıcı laf kalabalığı istemedim bu sefer kimseyi istemiyorum yanımda gelen de olmadı cok şükür Herkesin bünyesi bir olmuyor anlayacağın.