Busra221 Rivadan benımde erken doğum riskim vardı 35 haftada smdi 37 olduk diyorum kesin 40-41 de gelir diye artık bu seferde bebeler gelmek istemiyo tam tersi oluyo
Rivadan Busra221 kesinlikle öyle zaten normal sancı ile gelmedi 48 saat boyunca suni sancı ile geldi 😂😂
Busra221 Rivadan valla bende kendi sancımın geliceğini düşünmüyorum yüksek ihtimal aynı seyleri yaşarız😀 bakalım hayırlısı
Oknsm Irmakkk21 27+5 teyim canim sakin kimseyi takma valla ben evden disari bile cikmiyorum kimseyi gormemek icin ugrasamam kimseyle
Fatima18 Irmakkk21 benim bebeğim hiç kalkmadı hep aşağıda 36+2 haftaya kadar geldik. Ama bugün kontrolde dr bir haftaya doğar dedi.
Fatima18 Irmakkk21 inşallah seninde bebeğin bu haftalardla kadar bekler de sağlıkla doğar. Bana dr doğarsa hic sorun olmayacak dedi.
Sevginurrr Irmakkk21 cnm benim doktor normal dedi çünkü hareket ediyor benim 30 haftalik olan kadar aşağı da dir doktorlar erkn doğum da korktu ama 30 hafta da sonra herşey yoluna girdi
Busra221 Rivadan haklı 😅😅 doktorum 35 de ilişki yasaklamıştı şimdide buralarda okuyırum doğumu sancıyı acılmayı tetikliyo diye. Ayıptır sorması sen denedin mi 41 e kadar beklemek istemiyorum doktorada sormadım 🙄
Rivadan Busra221 canım doktor hiç yasak koymamıştı bende sormamıştım hafta da 2 veya 3 defa oluyordu. 🙈🙈 bazende 1 falan oluyordu o anki ruh halime bağlıydı. Bunda da öyle