firuzeelmi Nurrrrrr123 benimkinin akşam hıçkırığı tutmuşdu🤣🤣🤣elimi karnıma koymuşdum pıt pıt pıt😂🤣🤣öğle komik bir durumki anlatamam belki 3 dk falan hıçkırdı
sukayhanacar Nurrrrrr123 bebekler gün içinde amniyo sıvısı hareket ettikçe uyur. gece biz uyurken sıvı hareket etmediği için uyanır
Tstnptt Nurrrrrr123 benm ki uyuyor uyanınca uyanıyor dönerken hemen tepki veriyor ama çok şükür uykumu bölmüyor uyku konusunda babasına çekecek galiba yatış pozisyonunda hemn uyurr 😊
Barkoddg Tstnptt Benim de gunduz cok hareketli ama gece benimle uyudugunu dusunuyorum cunku uykum hafiftir hissetmememe imkan yok. Sabah beraber uyaniyoruz aksam beraber yatiyoruz.
Tstnptt Barkoddg aynen bnm de uykum çok hafif cnm kıyamıyorlar bize galiba doğduktan sonra da gece uykuları güzel olur inşallah
Nese_krc Nurrrrrr123 uyuduğu belli saatler var bence, gece kaç kez WC ye kalkıyorum yatıyorum pozisyon değiştiriyorum ama asla hareket etmiyor uyuyor🤣🤣 bu gece uykusu performansını doğumdan sonra da bekliyorum 🤣🤣🤣
1994ozg Nurrrrrr123 genelde benimle uyuyup uyanıyo gibi hareketlerine uyanmıyorum çünkü inşallah doğunca da böyle olur 🤣
Nurrrrrr123 1994ozg benimde öyle uyurken hiç hissetmiyorum hareketlerini galiba o da benimle uyuyup uyanıyor 😂😂
Zeynepli1234 Nurrrrrr123 amniyon sıvısı biz hareket ettikçe sallanır ve bebekler uyur . Biz uyuduğumuzda sallanmadığı için bebekler uyanır diye biliyorum ki bende öyle az yatıyım karnımda dans etmeye başlıyor 😍
cigdemoktav Tam tersi onlar gündüz uyurlar gece uyanıklar biz hareket ettikçe gün içinde uyuyorlar yanii