Gurseda Babydr cinsiyet belli mi canim bu aralar kimde ogremsem erkek diyor oglan senesi sanirim kiza cok nadir rastliyorum☺
Babydr Gurseda yok cnm henüz değil şuan 13+4 ama 3 hafta sonra randevum var doktorda inşallah söler ozmn
EsraB44 Benimde 11 haftalık oldu 🙏🏻 24 mayısı 👀 4 gözle bekliyoruz 13 haftalık olacak inşallah cinsiyetini öğreniriz ama tabi öncelik sağlıklı olması 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
betulcvn 14+5 günlük olduk erkek bebek bekliyoruz. Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ezgeng Bende 12. Haftamdayım.. kasımın 3. Haftasına denk gelecek doğum kısmetse. Bugün 2 li tarama testine girdim ve perinatolog yüzde yüz erkek dedii 😇😇
EsraKaraglTopu Moms yaaa günumuz ayni bnmki belli degil cok merak ediyom ruyamda bi kz bi oglan göruyorm😂
Seher7213 Mrb kizlar bende 9*3 deyim normalde doğum aralık ılk haftası ana bnm 2. Doğumum olcak sezaryan o yüzden muhtemelen kasım.sonu olur araniza katılayım dedim. Bu arada kızım 2.5 yaşında oda kasım dogumlu😍
Kadze Zynpddm 12+5 te kıza benziyor dedi 3 gün sonra yuzde 80 kız dedi baska doktor da 🙏🙏 Allah saglıkla kucsgımıza versin inş