Moms bebegimibeklerken21 merhaba canım ben pazartesi günü gidicektim ama bugün gittim veee erkek gibi görünüyo dedi ama tam kesin bişey söylemedi 🤗
Meryemerva Bende perşembe günü gitcem 12+1 günlük olcam inşallah belli olur 2.çocuğum çok merak ediyorm
Betul3425 Meryemerva benimde bi oğlum var bi kızım olsun çok istiyorum 11+5im bakalım ne zaman öğrencez 😬
Moms Zynpddm inşAllah öğrenirsiniz canım bizimkide netdeğil ama doktorum geçen geldiğinizdede benzetmiştim dedi 🤗
umranozby Merhabalar bizde 13 haftalık olduk bugün doktora gittik erkeğe benziyor dedi hissediyorum erkek olacak sağlıklı büyüsünler sağlıkla gelsin bebislerimiz🤰🏻💕
Moms umranozby Amin 😇 bende erkek gibi hissediyordum doktorda erkeğe benziyo dedi 🤗 ama daha minik bakalım zaman ne göstericek 😂
Papatyali Bende 9+5im kasım sonu Doğum görünüyor 🙈 11+2de randevu var çok merak ediyorum cinsiyeti 😍😍
Zynpddm Papatyali Moms çok erken oluyo ozaman bulunsada değişir bence yada çok profesyonel bi doktor olması lazım öğrenince bizede haber verirsin 😍
Papatyali Zynpddm aynen ben sormam ama ondan sonraki randevu 14haftaya denk geliyo kesin öğreniriz 😍😍