Minikpasa Arkadaşlar ben günde 2 buçuk 3 litre su içiyorum 30+5 haftalık hamileyim. Afedersiniz sabah ilk lavaboya çıktığımda idrar rengim koyu oluyor turuncuya yakın. Normal mi acaba
Deletedmom239 Minikpasa ben 26 haftalık hamileyim cok fazla su ictiğim halde bendede aynı sey var canım🤨🤨🤨
Poyraz_04 Minikpasa İdrarınızda protein kaçağı olabilir. Sürekli tansiyon takibi yaptırın ve sabah ki idrarınızla bir tahlil yaptırın. Protein kaçağı varsa gebelik zehirlenmesine yol açabilir dikkat edin takipte kalın.
nil_sugra Minikpasa eğer gece uyanıp tuvalete çıkıyorsan normal canım. Çünkü gün içinde içtiğimiz suyu gece çıktığımız tuvaletle atıyoruz ve gece de su içemediğimiz için sabah idrarı koyu gelebiliyor. Benim böyle oluyor. Önemli olan gün içinde de koyu gelmemesi
sukayhanacar Minikpasa önemli olan gün içinde ki rengi idrarın. sabahları genelde herkesin koyu olur gece idrar beklediği için
maggie Benim de öyle oluyor hamile değilken de öyle oluyordu bence normaldir bu durum çünkü birkaç saat tuvaletini sıkınca bile rengi koyulaşıyor
Cananoguz Minikpasa bende aynı şekilde 26 haftalık hamileyim günde en az 2 lt su içiyorum ama benimde idrar rengim koyu. Hatta kafama çok taktım gittim idrar tahlili yaptırdım olumsuz bir şey çıkmadı. Hamilelikte normal sanırım
Ozzzz Minikpasa sabah ilk idrar için normal gün içinde de aynı koyuluktaysa yeteri kadar su içmiyorsunuz demektir. İdrarda protein kaçağı daha köpüklü idrar olması gerekir. Enfeksiyon için de ağrılı yanmalı olup akıntı kötü koku barındırmalı.
Hazal2020 Minikpasa benim hep turuncu gibi koyuydu lökosit 86 cikmisti iltihap vardi toz ve antibiyotik kullandim artik sadece sabahlari sarı gun icinde cok cok cok acik ama doktor tekrardan tahlil istemedi bugun muayenem vardi olmadi bidahaki ay ben sorucam
Zuvalll Minikpasa bende de oluyordu kokuyordu bide ki hala oluyor doktora söyledim normal dedi beklediği için sabah öyle olabilir dedi sıkıntı yapma