Tubaklnc Şeker ölçümü yapıyorum aç 115 tok 117 çıkıyor anlamıyorum tatlı birşeyler de yemiyorum nie böyle çıkıyor bu değerler normal midir acaba bileniniz var mı
fndk_06 Tubaklnc aynı sorunu bende yaşıyorum malesef açlık şekerim yüksek çıktı doktor bana normalde 95 en fazla çıkabilir demişti ama benimki şu an 100e yakın bazen 100ü bile geçiyor şekerli şeyler tuketmedigim halde
Isklc Tubaklnc benımde sekerli seyler tuketmediğim halde oyle cıkıyor. Diyette yapsam nafıle bir iyi bir kötü. Bence gebelıkten dolayı sekerle baş edemıyoruz 😊 bende korkuyorum sekerden 34 haftalığım cok şükür suan Suyumda bebekte bı sıkıntı yok umarım boyle devam eder 😊
Tubaklnc fndk_06 bende de aynı durum geçerli şekerli hiç bişi yemiyorum diye bilirim nerdeyse sabahları sadece 1 2 lokma ekmek birda ekmek yemiyorum tatlıyı en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile nie böyle oluyor anlamadım
Tubaklnc Merveatay meyve öğlenleri çok fazla olmamak kaydı ile yiyorum ekmek sabahları 1 dilim pirinç hiç yemiyorum
Mommy_1989 Merhaba, bol su içmek de etkiliyor, deneyebilirsiniz. Evde kendiniz mi ölçüyorsunuz? Evdeki aletlere de güvenmiyorum ben. Bu arada tokluk şekeri kaç çıkması gerekiyor doktorunuz ne söyledi?
Tubaklnc Mommy_1989 günlük 4 litre kesin içiyorum sürekli takip için makina ile yapıyorum doktorum ile görüşmeye gitmedik henüz ama sağlık ocağı ebesi ile iletişim içindeyim açlık için 100 - 110 sınır toklukta 140 dedi bana makinayı doktorda sağlık ocağıda onu kullanmamı önerdi
Naz1988 Tubaklnc Canim degerlerin aclik cok yüksek toklukta normal seker sadece tatli bisiler yemekle cikmiyo yagli yemiceksin beyaz ekmek patates pirinc yagli peynir yagli süt ve süt ürünleri yemiceksin zeytin bir kac adet meyve avuc ici kadar mesela kiraz yiyebilirsin cok degil ama bunlara dikkat edersen normale dönecektir ben bunlara dikkat ettim diyet verdi doktorum sadece seker ölctüm ne igne nede ilac kullandim ve ölcmeyide biraktim 2 gundur doktor söylemesiyle 10 gun sonra dogumum
Tubaklnc Naz1988 siz yolun sonuna gelmişsiniz ☺️ Biz daha henüz çok başındayız zeytinle aram yok sabah 1 yada 2 tane anca peynirde aynı şekilde zaten süt yerine kefir içiyorum diyetisyen eşliğinde gidiyorum 19 + 5 im sadece suana kadar 1 kilo aldım
Zeynep_alya Tubaklnc eveet bende de var bazen açlık 77 90 arası cıkıyor bazen 100 120 arası cıkıyor şekerli yemiyorum beyaz ekmek yemiyorum 3 aydır diyet yapıyorum ama yinede düşüyor yükseliyor