MiniKaya ozgetunak hiç böyle bir post açılmamıştı tek bendemi var diye endişelenmiştim ama çoğu hamilede varmış sanırım 😊
kedilervekaranfil MiniKaya Benim 36’dan sonra başladı kasık ağrısı değil sadece ayak tabanı ağrısı. Yürüdükçe geçiyor ama eğer önceki gün çok ayakta kaldıysam biraz daha fazla acı oluyor. Ödem de yok hiç şişliğim yok. Belki ödem var ama çok çok az ve farkında değiliz diye düşünüyorum
MiniKaya kedilervekaranfil olabilir canım ben gece olan hareketsizlikten dolayı olabilcdğini düşünmüştüm
Mervee09 MiniKaya benmde her sabah mutlaka oluyo canm topallayarak yürüyorm ilk uyandığımda suan 31+5 oldum 26. haftada falan baslamıstı bende ödemden kaynaklı diye biliyorm benm ayaklarm da şiş çünkü aynı zamanda kan seviyem baya düşmüş sende bi kan testi yaptır bakalm ondan da olabilir
MiniKaya Mervee09 kan ilacımı bıraktırmıştı doktorum vücudumda döküntüler çıktığı için belkide dediğin gibi kanla ilgili olabilir canım
Beebisimm MiniKaya kanla ilgili olduğunu sanmıyorum, ödem oluşuyor vucüdunuzda, erken başlamış ama, 34.haftadan sonra ödem başlar genellikle,bol bol su tüketin, çokta rahatsız ederse doktorunuza danışın, belki başka bir sebebi vardır.
Gzdnr2113__ MiniKaya bendeki hareketi bir görsen aklın almaz çiftçilikle uğrasıyoruz biz istirhat etmek cok zor bi lüx bizim için😵