Aycanoyan Merhaba , hamilelikte hemoroid olAn varmı ? Ne gibi tedavi yapıldı? 29 haftayım hemoroid oluştu nasıl rAhatlatabilirm kendimi😟
Sineemm Aycanoyan canım benimarkadasimin vardı iki hafta oldu normal doğum yaptı ikinmakla birlikte hemeroidlerinin hepsi dışarı çıktı doktor çiçek gibi kocaman açtı hemoroidin dedi bir sürü çıkmış tek çare doğumdan sonra amiliyat olmak kalıyor oda şimdi kendini toplasın aldircak hepsini
Uysal_ Aycanoyan benim 15. Haftamdan beri vardı krem felan işe yaramadı bendde ben de onla yaşamaya alışmıştım 2 gün önce normal doğum yaptım biraz şişti ama şimdi indi elhamdülillah. Bitecek galiba.
Hilalmnzk Aycanoyan saf zeytinyağıyla afedersiniz hepsini içeriye ittirin hergün yapın hepsi cildinizle kaynaşıp kaybolacaktır düzelir insallah
Glcn-blg-2 Aycanoyan zeytinyağının iyi geldiğini bende duymuştum birde bebeyağı sürmekte iyi geliyo tuvalete kolay çıkmak için patetes püresi yemeni tavsiye ederim Uyurkende sağ yada soluna yat sırtüstü düz yatmakda hamilelik sürecinde hemoroidi teriklermiş
Akduygu Doğumda ıkındığımda çıkacağını düşündüğüm için hiçbir şey yapmıyorum. Doğumdan sonra bakıcam çaresine
Ebru-isil Doktor anestol ve procto glyvenol diye krem vermişti canım hamilelerde kullanılıyormuş hem genel cerrah hem de kadındoğumcum olur bu ilaçlar demişti.Doktoruna sor istersen.Bir de zeytinyağ iyi gelmişti.