ilkayK Kızlar bir postta ben açayım inş nasip olurda hayırlısıyla gelir 😱 kızçemle 40 hafta olacağız artık 3500 kiloyuz :) sonrasında suni felan verirler diye korkuyorum inş bu post bana da uğurlu gelir ❤️
Alpaslan44 ilkayK kaç haftalıkken 3500 dü bide doktor muayne iz kaç günde bir açılmanız varmı sancı vesayre
Arslaan_-_68 ilkayK bende aynı durumdayım 28 temmuz son günümüz ama kızımla bekliyoruz hâlâ her sabah bugün gelir mi aceba diye uyaniyorm 😊 ama yok bekliyorm bende tedirginim suni değilde mecbur sezeryan falan yapmasalar diye
ilkayK Şu an 39+4 oldum canım dün yani 39+3 gittim 3500 kilo nst de hafif sancılarım çıkıyor ama hissetmiyorum çok az Çünkü
Alpaslan44 ilkayK sizinde kilosu önden olduğu için ultrasyonda önden gidiyormu ben 36+4 de gittim bebeğim 3100 dü ultrayon 38+3gösterdi doktor 37 haftalık sın dedi
ilkayK Alpaslan44 benim genelde 1 haftaya yakın önde gidiyordu canım bazen de normal diyorlardı cihazlar bile fark ediyor aslında zaten doğunca birazı gidiyormuş sanırım
Arslaan_-_68 Alpaslan44 benim hamilelik boyunca önde görünüyordu önemli olan adet tarihi ultrason ya önde ya geride gösteriyor
ilkayK Arslaan_-_68 benim de 27 Temmuz gözüküyor ben de suni den korkuyorum tam tersi 😂 inş rahatça doğururuz