Ilkannelikheyecani Fulyaakaya son zamanlardasınız demi yani bunu sorduğunuzu göre öyledir🙂 cinsel ilişkiYe devam ediyor musunuz? Bence yardımcı olacaktır .
CaglaUzun Fulyaakaya hurma doğumu kolaylaştırıyor diyorlar bir internetten araştır istersen benim erken doğum riskim olduğu İçin tüketmiyorum
Tstnptt Fulyaakaya ilişkide içine boşalsın cnm o sıvı yumuşatıyo diyorlar ama tabi ne kadar doğru bilemem beklemedeyim 20den beri korunmadan ilişki yaşıyoruz inşallah kolay olur doğumum daa herkes sağlıkla hayırla bir avaz da alsın inşallah
Melek-kaim-15 Fulyaakaya sıcak suyun içine oturmakta rahmi yumuşatip doğumu başlatıyormus ne kadar sıcak olmalı onu bilmiyorum ama deneyeceğim squat yapmak merdiven inip çıkmak
Leylasnsy Fulyaakaya eşiniz iki parmağına zeytinyağı sürdün rahim kenarlarına doğru yukarı aşağı masaj yapsın. Çok faydası olacaktır. Bende yaptıracağım. Bi doktor söylemişti.
Filiztuana Leylasnsy benimki çocuğa birşey olur diye dokunamıyor bile bana parmak olayını desem kalpten gider herhalde 🤪
Fulyaakaya Tstnptt a iliskiyi duymustum bizdede var ama icine atmiyodu bilmiyodum faydasi oldugunu denicem ozaman bunu