Dorukcuuuum Kızlar 21+6 haftalığız göbek deliğim çok ağrıyor ve kasıklarımda devamlı baskı var onun haricinde bide nedense bi sızlama zonklama oluyor arada acaba hareket ettiği için canım mı yanıyor sizde olduysa yardımcı olurmusunuz acaba bana
cutemom95 Dorukcuuuum Bir gebe bir terslik olduğunu hissediyorsa, 100 gebe ben de yaşadım dese bile hastaneye gitmeli. En azından doktoruna sormalı.
Gocmnn Dorukcuuuum o haftalarda bendede olmuştu doktoruma yazdım bebeğin pozisyonundan dolayı oldugunu söyledi. Ama istersen yarın bi git kontrole canm 🙏
Merii33 Dorukcuuuum canım bebeğin hergün biraz daha büyüyor ve kendine yer açmaya çalışıyor o yüzdende gerilme ağrı zonklama vs olabiliyor
Dorukcuuuum cutemom95 haklısınız zaten uzun zamandır gitmemiştim bi gitsem iyi olur bebeğimi görmüş olurum ☺️
EB1661 Genellikle iç karın dar olduğunda yani göbüş çabuk çıktığında birazcıkda kilomuz varsa göbek geriliyomuş. Kasık ağrısıda doktorum hep normal diyo bana nekadar normal bilemem için rahat etsin git yinede doktoruna
Dorukcuuuum EB1661 böyle bi ağrıyı ben bi reglimde kasılıyordum orda yaşamıştım sanki kasıklarımı bıçaklıyorlar 🤰🏼
ecembugra53 Dorukcuuuum bebek büyüdükçe baskı oluyor bagısaklara mideye ondan kaynaklı oluyor cok normal 😊🐣
Dorukcuuuum ecembugra53 mide de şuanlık pekte bi sıkıntı yok allaha şükür ☺️🙏🏻😂 acılarımız kuş tüyü kadar olsun inşallah hafif ama hoş 😊
TugceBahadir Dorukcuuuum ah o göbek deliğinden ne çektim 17 ve 21. Haftalarımda 4 gün süren acı sızı yatsan yatamıyorsun kalksan kalkamıyorsun nefes Bile aldırmadı bana iç kaslar yırtılıyormuş rahim büyüdüğü için o yüzden çok acı çektim ama kasılma olmamıştı