Prenses23 Rahim filmi çektirmek istiyorum. Araştırma hastanesi infertilite bölümünden randevu alsam adet bitimi için , gittiğim zaman çektirebiliyor muyum süreç nasıl ilerliyor, yoksa önce bi muayene için mi gitmem gerekiyor yaptıranlar yazabilir mi ?
Ayseaysegok Prenses23 şurada bende bekleyim bnde cektirmek istyorum canm ama aneztezilimi anestezili cektrmek ıstyorum ama oda ozelde nasl olcak bilmyorum
Mom9272 Prenses23 Ayseaysegok kızlar ilk olarak doktorunuzla konusun o sizi yönlendiriyor nasıl ilerleyeceğiniz hakkında ben anestezli çektirmiştiim çok rahattı sıfır ağrı acı 4ay sonrada gebe kalmştım
ecembugra53 Prenses23 devleti bilmiyorum özelde anestezili olarak yapılmıştı cok rahat oldu valls acı falan Yok 😊
Ebrusoylu1 Prenses23 bende özelde çektirdim adet bitiminden hemen sonra olması gerekiyor ama doktorunuz yönlendirmeli anesteziye de hiç gerek yok bende herhangi bir ağrı sızı hiç olmadı
yagmur91 Ayseaysegok @Prenses23 ben bakırköyde 450 TL gibi anestezisiz çekildim. İşlem rahatsız edici ama regli ağrısı kadar başka birşey yok. Korkmayın.
Ebru_06 Ayseaysegok ben devlette çektirmiştim tabi iyice araştırmak gerekiyor bence doktorla konuş o seni yönlendirir ama ben önce muayane olmuştum daha sonra film çektirdim 2 ay sonra hamile kaldım :)
HilalG Prenses23 önce muayene için gidiyorsunuz zaten Doktorunuz gerek görürse öneriyor benim takipli süreç olduğu için rahim filmi de çekildi istediğinizi belirtirsiniz belli bir günde sizi çağırıyor zaten adet bitimi
9ay10gun Prenses23 bende özelde çektirdim adet bittikten iki gün sonraya randevu almıştım doğumhanede git seni hazırlasınlar bende geliyorum dedi doktor. Islem oncesi agri kesici igne vuruldum. ameliyathanede çekildi iki dakika bile sürmedi müthiş bi acıydı ama saniyelik sürüyor sonrasında hic bi acı ağrı olmadı anestezi almana hic gerek yok
CaglaUzun Prenses23 canım ben bu konu üzerine olan bir yerde çekildim özelde doktorum önermişti anestezisiz çekildim ağrı sızı olmayacak son teknoloji dediler ben herşeyi hissettim ama yani ilacın ilerlediği yönlere kadar ama adet ağrısı gibi bişiydi dayanılmayacak bir ağrı değildi benim sol tüpüm tıkalı cıktı hemen orda kapalı operasyon uyguladılar gene hiç birşey uygulamadan o biraz ağrıttı ama ona da dayandım çok dayanılmayacak gibi değildi ben yaklaşık 1 buçuk sene önce yaptırdım o zaman 650 TL vermiştim sanırım yanlış hatırlamıyorsam İstanbul’da yaptırmıştım
Telatabih CaglaUzun canım merhaba senin konunu merak ettim , bende echomarda çekindim 10 gün kadar önce sağ tüpüm tıkalıymış o an dediğin gibi selektif selpingografi uyguladılar doğuştan olmadığı için açıldı konu biraz beni heyecanlandırıyor sen ne kadar zaman sonra gebe kaldın ve ne kadar zamandır olmuyordu ? Cevaplarsan çok mutlu olurum teselli olması motive ediyor 😍
bbkahya Bende istanbul fındıkzade hekimoğlu görüntülemede çektirmiştim anestezili 800 tl ye 4 yıl oldu eğer tüplerin herhangi birinde tıkanıklık varsa o zman ağrı oluyor demişlerdi bana bende korkmuştm ne olur ne olmaz diye anestezi istemiştim işlem sonrasında kanamam olmuştu birazz
Remziye02 bbkahya bende 8 ay once aynı merkezde cektım 400 tl sizden neden okadar para aldılar ve 5 dakıka surdu hıc acı hıssetmedım elif hanım vardı cok iyi
Nazbal Devlette kendılerı randevu verıyor ve anestezısız oluyor oyle dayanılmayacak gıbı değil acısı anlık zaten. Sonrasında hemen hamıle kaldım cektıkten sonra dıkkat et kendıne.
Tugce28 Prenses23 kesinlikle anestezi alın ben çok acı çektim korkutmak gibi olmasın ama tavsiyem bu yönde
Aknkbr Tugce28 bnde hiç acı olmadı sonrasın da da adet sancısı gibi çok az bünyeden bünye ye değişiyor
Deletedmom360 Tugce28 peki anestezi sadece bölgeyimi uyuşturuyor yoksa direk sizi mi uyutuyorlar acaba ?