Benn İyi geceler kızlar ara ara boğazımda yanma gibi bi his oluyor böyle sorın yaşayan varmı reflüylemi alakalı acaba
cutemom95 Benn Asitli mide içeriği yemek borusuna kaçtıkça cayır cayır yanar. Tahriş olursa su içerken bile acıyabilir. Doktorumun verdiği mide koruyucuyu kullandığımdan beri rahatım.
elkakimmon Benn evet canım maalesef. Öğün sayısını arttırıp miktarları az tutarsan ve bazı besinlerden uzak durursan biraz rahatlarsin. Ben çok zorlanmistim inşallah sen bir an önce rahatlarsin 🌺
Dk72 Dk72 @Benn Benn bende 30 haftalık hamileyim en başından beri var öyle bir şikayetim ama özellikle 24.haftadan sonra iyce arttı. Reflü den kaynaklı oluyor çok zor bir durum anlıyorum sizi. Ama ben hiç ilaç kullanmadım bu gittiğimde isteyeceğim doktorumdan çünkü bazen dayanılmaz oluyor
cutemom95 Benn Aynen ben de gündüz rahattım ama gece uyutmazdi bile. Aksam yemeğinde hamur işi, baharat, domates, salçali yemek yediysem hele mahvolurdum. Doktorunuza söyleyin şikayetinizi çok rahat edersiniz.
cutemom95 Benn Pulcet tablet verdi. 1 gün alıyorum sonra 4-5 gün yetiyor. Bakıyorum midem hafif hafif yanmaya başlamış ertesi gün tekrar bir tane daha alıyorum.