Tgncr05 Kızlar merhaba 4 gündür ishalim ve nedenini bilmiyorum 4 gündür hiç geçmedi günde en az 3 kere gidiyorum çok korkuyorum reflor saşe kullandım ama o bile geçirmedi başına gelen var mı korkmaya başladım artık…
28aysegulkaya Tgncr05 canım korkma benden 1 haftadır aynı durumdayım kullandığım ilaçlardan şüphelendi doktorum ara verdik değişmedi şuan ortalık da böyle bir salgın gibi bişey var dedi soda ve muz önerdi bende işe yaradı
Burctn Tgncr05 ayy bende aynı durumdayım resmen tuvalette geciyo günüm 1 haftayı geçti bu haldeyim inşallah bir sıkıntı olmaz muz yiyorum patates yiyorum ama yok fayda etmedi bana hiç sende bu dene canım çok geçmiş olsun inşallah birsey olmaz yavrularimiza
merve90 cnm muz falan ye patates haşla bi çağresine bak isal Allah korusun bebeğin suyunuda etkilio diolar ama sen doktoruna söle yinede yalnış bişey sölemeyelim
Tgncr05 merve90 biliyorum canım ben başka şehirdeyim ve burda adam akıllı bi doktor bile yok diyebilirim😔 doktorumla konuştum bugün REFLOR saşe al geçmezse dahiliye git falan dedi doğal yöntemlerden de herşeyi denedim ama yok geçmiyor ne yapacağımı şaşırdım😔
Tgncr05 nazeninhanim ya öyle bi yer ki doktor bulmak imkansız ve devlettekiler bakmıyor bile o gün bi sancım oldu acil gittim 1 saat sonra aldı beni içeri düşünün yani o arada kötü bişey olsa gittim bekle ki doktor baksın🤦♀️ Dua edin olur mu çok korkuyorum😔
nazeninhanim Tgncr05 korkma hayatım mideni üşütmüş olabilirsin farklı bi yerdesin içtiğin su bile yapmış olabilir, ağrın kanaman gibi anormal belirtilerin yoksa korkma
Tgncr05 nazeninhanim çok şükür öyle belirtilerim yok sadece ishal var çok fazla suda içemiyorum o yüzden korkuyorum inşallah geçer🌸🤲
Tgncr05 28aysegulkaya siz kaç haftalıksınız.. ya 4 gündür hiç geçmiyor günde 3-4 kere tuvalete çıkıyorum o yüzden çok korkuyorum herşeyi denedim ama hiç geçmedi😔
28aysegulkaya Tgncr05 15 haftalığım ben de çok korkarak gitmişti ama soda işe yaradı bende dene istersen bişey kaybetmezsin
Tgncr05 28aysegulkaya tamam çok teşekkür ederim canım denicem 🤲🌸 decaviti kullanıyorum onun yan etkilerinde var ishal kusma bırakıcam onu gidene kadar da kullanmayı düşünmüyorum
Tgncr05 Burctn az önce kahve telvesine bir kaç damla limon sıkıp yedim sizde bunu deneyin isterseniz inşallah iyi gelir ama benim büyük bi ihtimalle kullandığım vitaminden kaynaklı yan etkileri var kusma ve ishal onu kestim almicam artık🤦♀️