Buselensi sağlığı yerinde olsun sağlıcakla hayırlı bi şekilde kolay bişekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim 😊🙏🏻

36 haftalık iken 3500 gr dı bugün tekrar nst için gitcem 37 haftalık olduk bakalım kaç gr

3500 oğluşum 🥰önden gittiği için bize de iri dedi doktor

kocak_57 37 de 3200 dü
      Bugün 38+1 kontrol var inşallah cok almamıştır prensesim 🙈 normal düşününce korkuyorum iri olmasından

Sivaskizi58 ne bekliyormuş 5 kg mu çıksın 😀 çokk ideal iyi de kilo 2000 olsa neyse yani de 3000 millet 2500 kg çocuk doğuruyor sapasağlam

kocak_57 benimde 34+5te gittim 2460 gram dedi 40 cm boyu
      boyu biraz kısa dedi çok üzüldüm ben uzun eşim uzun kısa yok bizde 😞

fosforlukalem geçmiş olsun canım dengeli beslendikten sonra muz yemezsin nolcak önemli olan bebeğin sağlıklı olması doğunca hemen kilo alıyorlar çünkü :)

Azr38_ benim gittiğim hastane renkli ultrason kağıdı vermiyordu bu yüzden farklı hastaneye gitmiştim 35 ken 2500dü doktor minyon bebek olacak demişti kendi doktorum da herşeyi güzel ideal demişti🙄 bide ultrason da kilolar farklı oluyor 300 500 oynuyor kesinlikle

busra1977 aslinda cokta uzun boylu sayilmayiz ben 1.69 esim 1.78 boyunda doktor 55 diyince bende bi sasirdim acikcasi 😂😂

kocak_57 3.250 gr doktor ne yiyorsan bırak normal doğurmakta zorlanıcaksın dedi😩

Marryy benim 3.500 du kilosu doktorum bisi demedi bana normal dusunuyorum bende