sevilay_isikacar Kizlar bugun hastaneye gittim ve 28 haftalik bebeğime 1 hafta önden bacak yapısı kol yapısı dendi şuanda 29 olarak gözüküyormuş prensesim kilosu da 1253 grm boyu 37 cm iyimi sizce sizler ne kadar oldunuz
yamacalimoms sevilay_isikacar 26 hafta ama 28 benimkide boyunu ve kilosunu bilmiyorum ama 1300 falan yazıyor 28 haftalık bebeğe
Tuos2306 sevilay_isikacar iki gün önce 27+6 da gittim. 1100 gr 35 cm di kızım. Doktor herşey normal dedi. Banada biraz zayıf geldi ama doktorum bişi demedi kısmet bakalım .
Gunsss Haftada oğlumda 1280 gr. 38 cm di boyu. Kolları ve bacakları 29 ile uyumlu uzun olacak dedi doktorumız😇
Tuos2306 sevilay_isikacar çok takmadımda burda fazla kiloları okuyunca insan bi meraklanıyor :) oğlumda bu haftada 1300 gr 39 cm miş. Ozaman başka doktora gidiyordum. Oda 1300 e zayıf demişti mesela. Buda 1100 e normal dedi. Her doktor farklı bişi söylüyor. Bu bebeğimin boyuda biraz kısa ogluma göre. Gerçi oglumda doktor boyu hep önde gidiyor diyordu ama amaaan neyse sağlıkla dogsunlarda :))