Alisa_ Deletedmom417 30 haftadayim benimde şu son haftalar bulantılarım geri döndü, en çok sabahlari oluyor 😕
Es135 Deletedmom417 9 ay hergun 2 3 kez kustum önceki hamileligimde kaç kez serum desteği gördüm sayamadım 😞
tuanagokce Es135 prilam hapı bana çok iyi geldi ben de ilk aylar su içsem bile çıkardım sonra prilama başladık
Xxk Es135 çocuklarınızın cinsiyeti nedir acaba? Bende ilk hamileliğimde oğlumda 9 ay günde 20 kere kusuyodum sürekli serum yedim. Şimdiki hamileliğimde günde 2-3 kez kusma oluyor şükür daha cinsiyeti belli değil acaba cinsiyeti mi farklı diyorum
Es135 Xxk benim 3. Hamileliğim 2 tane oğlum var ikisinde de 9 ay kustum şimdi kızım olacak inşallah Bi kaç kez kustum çok rahatım 😊
Xxk Es135 Allah uzun ömürler versin inşallah hepsine. Banada az kusmam oldu diye kız diyorlar bakalım hayırlısı artık🙂
Melodixxx Xxk Es135 benm de kız 32 haftalık oldum hala kusuyrm arkdşmın ki erkekti midesi bile bulanmadı sanrm bünyeyle yada o hamileliğindeki hormon seviyesyle alakalı ama tabi allah gönlünüze göre versn 🌹🙏🏻
Melodixxx Deletedmom417 32. Haftadaym bulantılarım kusmalarım zaten geçmemişti ama baya azalmıştı haftada bir falan kusuyrdm bulantılrada katlanablyrdm ama şu iki haftadr yine midem coşmuş bu sabah iki defa kustum şimdide kusmamak için çırpınıyrum ekşilemeler çoğaldı o mu yapıyor öyle bilemedm
Deletedmom417 Melodixxx sata göre 29 oldum ultraosnda 28 sence hangisine göre gideyim yani birisi sirarsa 29 mu diyim 28 mi
Melodixxx Deletedmom417 sanırım bebeğin gelişimi bir hafta geri kalmş ama emin değilm çünkü benmkide sata göre 32 ama ultrasynda 33 haftalık doktor bebek iri bir hafta ilerde gidiyor demişt bir daha ki gidişinde sor ne plur ne olmz diye