06yyykubra Son 16 gün ve bulantim olmaya başladı diğer 2 gebeliğim de hiç böyle bişey yasamadim neden oluyodur
Fulyaakaya 06yyykubra ayni dert bendede var 2sinde hicbir sikinti yasamadim ama bu cok farkli oldu 37+5 iz ara ra midem bulaniyor benimde
Nur_nur06 06yyykubra ben 32 haftalığım bende de oluyor ara ara bulantı erken mi başladı mideyi sıkıştırdıgı için mi acaba
06yyykubra Esra07 gitmiyorum Son gunler diye sanciyi evde çekip doğuma hastaneye gitmeyi düşünüyorum diğer türlü çok hirpaliyolar
Dilanynk1 Haftadayım ilk hamileliğim hiç bulantı sorunum olmamıştı dünden beri sol alt karnımda geçmeyen bir ağrı var ve biraz öncede bulantıdan istifra ettim anlamıyorum noldu 😥
Periliko 06yyykubra bendede 20.haftadan sonra başlamişti. O gune kadar sadece 1 hafta midem bulanmişti. Doktor normal dedi 🤷🏻♀️ doguma gidecegim gun bile istifra etmiştim.
MeryemSamed Bende de son bi aydır başladı çok aç kalmamaya çalışıyorum ama 36. Haftadayım ilk başlarda bile bu kadar bulanmamıştı..
06yyykubra MeryemSamed benimde sabahlari oluyo kafam dönüyo hemen kalkamiyorum yataktan 3ncü gebelik ilk defa diğerlerinden farklı geciyo