Gulsumhira Arkadaşlar fetal DNA testi yapanlar ne kadar guveniyosunuz bu teste bende yaptırdım temiz cikti 19 gun sonra dogum yapicam ama hala icimde bir kusku var 😑
aezgi Gulsumhira canım ben yaptırdım doktorum %99 doğruluk oranı var dedi ben güveniyorum sahsen tıp bu kadar ilerlemiş testi onaylamadan yapmazlardı yani doğruluk oranı cok yüksek cünkü
Barkoddg aezgi Doguma o kadar kalmis diye stresli zaten her anne baba saglikli cocuk sahibi olmayi ister Allahim hepimize sahlikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Gulsumhira Semayunus12 2800 yaptirmiatim canim dr um önermişti %99 sonuc veriyor dedi veracity die bir yerde evime gelip kan aldilar 9 gun sonra sonuçları almistim
Gulsumhira Veracity doktorum onermisti hatta cok iyi cikmis sonuclariniz dendi bana ama genede icimi bir korku aldi
S-r-p O yüzde bir de gözden kaçarsa Rabbimin imtihanıdır bi de zaten doğumda ya da sonrasında da bi şey olabilir yazılmışsa alnımıza o yüzden bence böyle şeylerle kendinizi asla yıpratmayın kötüyü çağırmayın derim
Gulsumhira Karbeyaz12 Siz neden yqptirdiniz ben detalida yuksek cikti ense kalınlığı sadece diye yaptirdim
S-r-p Gulsumhira canım benim tabi ki üzülür ama böyle de erkenden çöken sen olursun bazı şeyler bizim elimizde değil ki zaten başımıza gelse en iyi şekilde yine annelik yaparız o yüzden boşver düşünüp bebeğini güzel duygulardan mahrum etme pozitif ol ki pozitif bir bebiş gelsin kollarına 🤗
Defneada Gulsumhira ben de yaptırdım yaşım büyük diye (37) zaten sıkıntı olsa daha sonraki detaylı vs gittiğin usg lerde sorun çıkardı.
Gulsumhira Defneada Detaylı da sorun cikti zaten 24 haftalıkken ondan oturu yapmtim fetal DNA testini canim
Semayunus12 Gulsumhira benimde ikili testim temizdi 24 haftalik kontrolde ense kalinligi cikti amniyosentez yaptiramiyorum suyum az kondosentez yaptiramiyorum kanimda enfeksiyon var bakalim hayirlisi Allahtan benimde ense kalinligi 6.6 cikti