Tgcks
insanların bünyesinden bünyesine değişiyor bu belirtiler kimi için çok ağır atlatıyor kimisi de farkında bile olmuyor yakalandığının ben ameliyathane hemşiresiyim seni rahatlatmak için küçük bir örnek vermek istiyorum şimdi en ufak bir ameliyat olman gerektiğinde bile senden kan alınıp tahlile gidiyor o tahlil içerisinde senin hepatit B-C gibi taşıdığın hastalıklar var mi diye diğer tahlillerin arasında bakılıyor,bakılıyor ki sen ameliyathaneye geldiğinde biz sana ona göre hazırlık yapıyoruz senin odan farklı senden sonra o odaya hemen hasta alınmıyor ultraviole dediğimiz Işın açılıp oda boş şekilde bir kaç saat temizleniyor senin için kullanılan setler ayrı bir solüsyon da bekletiliyor gibi gibi bir sürü prosedürü var seninle ilgilen hemşirede ekstra ekipman kullanıyor kendi sağlığı için bu covid testi de aynı bu şekilde olarak düşün ve rahatsız olma hem senin için hem de seninle ilgilenecek olan sağlıkçılar olarak düşün bu arada hep senden örnek vermiş gibi oldum yanlış anlaşılmak istemem izah edebilmek için öyle oldu rabbim sağlıkla yavrucağını kucağına almayı nasip etsin inşallah