gldnn minikcasper bebek yagi kullaniyorum 32.haftadayim herhangi bir catlagimda olusmadi :) ne gerek var catlak kremi alip birsuru para dokmeye bebek yagida ayni isi goruyor, :))
H-15 minikcasper stricare krem kullanıyorum gece uyumadan önce . Her duş sonrasında da dalin bebe yağı kullanıyorum.12. Haftadan beri kullandım şuan 38. Haftam bitmek üzere . Çarşamba günün doğumum var hayırlısıyla 😍tek bir çatlağım olmadı şükür 🙏
gldnn minikcasper yok be 69 kilo ile hamile kaldim suan 75 oldum simdiye catlamam lazimdi hayatta sans benden yana olmaz ama 3.aydan itibaren kullaniyorum bebek yagini :))) bide bende basen var dusun nasil olduysa catlamadim
Pembe-mavi minikcasper ama benim daha 10 haftalık yani kışa gelecek. Rahat geçecek inşaallah. Şaka bi tarafa rabbim o günleri leri nasip etsin inşaallah. İki kaybımız olunca hergünüm korku içinde geçiyor
minikcasper Pembe-mavi benimde kış 15. Haftadayız bugün tam. Ocak diye gözüküyo bakalım 😄. İyi düşünün iyi olsun. Aman bişey olur mu oldu olacak derken stres yaşarsınız hep gelen Allahtan gelsin. Rabbim neyi nasip ederse o olur. Güzel düşünün 💜
ikizannesi2985 minikcasper kesinlikle canım. Dün mustelanın ürününe bakıyodum hepsiburada’da. 160 tl fiyatı ve yorumlardan biri şuydu ’düzenli kullandığım için 1 haftada bitti.daha da almam’demiş. Açıkçası ben de vazgeçtim. Jojoba yağını deniycem bakalım
minikcasper EsraUmt bence alakası yok ya yengem kullanmadı hiç bişey gazman oldu bebe. Bebekle alakalı bence.
Tbmr135 minikcasper ben lierac kullaniyorum 37+2 oldum hic catlağım olmadı . Üstelik kalcalarimdaki catlaklarim da geçti . Şiddetle lierac i öneriyorum 😂 muhteşem ötesi bir jel .
nagsal-48 22.haftayim 11.hafta dan itibaren normal nemlendirici kullandım son haftalarda ise su an hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok şükür çatlagim vs yok şimdilik 😃
minikcasper gldnn şans işte vücut açısından şanslısın demek istedim 😂. Aman boşver nasılını çatlama işte 😂
aslidny cptrhb ben de yağlarını kullanıyorum 19. haftamdayım memnunum ama henüz erken olduğunu düşünüyorum tam etkisini görmem için