Esra3334 Liearch tek kelimeyle efsane 13 haftalıkların başladım şuanda 24 haftalığım göbeğim çok çıktı hiç çatlağım yok
Bilgebykl minikcasper ben bio oil ve badger’i donusumlu kullaniyorum (sabah biri aksam biri gibi) ikisi de yarim gun boyunca nemli tutuyor. Burts bees de aldim ama bence o diger ikisi kadar guzel nemlendirmiyor. 32 haftam bitti henuz yeni bir catlagim yok.
minikcasper Bilgebykl güreşçi gibi dolanıyoruz resmen 😄 her türlü kullanıyoruz ya 😄😄 baba olmak vardı babaaa
Ayseeee45 minikcasper vallahı bebek yagı kullanıyorum ustune liecar kremını kullanıyorum hıc sıkıntım yoktu ıyı gıdıyodum 36 haftaya gırdım gobegımın altında bır cızık oldu kızlar
minikcasper Karbeyaz12 evet onu bende duydum canım. Eltimde kullanmıştı sonra laf arası konuşuyoduk benim hamileliğimde de göbeğim tüylendi niye anlamadım dedi bende dedim tatlı badem yağı yaparmış o da aaaa 5 yıl sonra öğrendim dedi😂😂
Seymaogz minikcasper kremden zoyade sari kantaron yağını öneririm kesinlikle ve gobegin çok çıkmadan sürmeye başlamalısın. Birazda genetik. 😊
minikcasper Seymaogz evet genle de alakalı ama işte çokta çatlamak istemiyorum çatlasam bile 😄 daha bişi yok gibi çokta anlamadım çıktı mı göbüş çıkmadı mı 😄
Nidaabaserr minikcasper yani saatlerce kalmıyor tabiki ama sürdüğüm bölgelerde şimdilik çatlağım yok 28+3 üm 😊
Esrayasinkara Mustela kullandım, bebek yağı kullandım, vazelin kullandım , hindistan c. Yağı sürdüm yinede banamısın demedi bu çatlaklar 😂😂😂 ırsi olduğunu düşünüyorum ben naparsanız yapın çıkıyor yani bacılar
minikcasper Esrayasinkara çıkar da hani en az çatlakla şu dönemi geçirmek planım😂 hiç kullanmamaktansa en azından bişeyler kullanıp aza indirgemek amaç😂
Elif_gur12 minikcasper ilk hamileliğimde mustela kullandım en ufak bir çatlak olmadı o yüzden şimdi yine onu aldım sabah akşam mustela aralarda penaten bebek yağı sürüyorum
SeHer1909 minikcasper Lieracla kantaronu elinde karıştırıp sür bacım çok da araştırma 😀 benim annemde genetik bende ergenlikten kalma popoda var olsa çoktan mahvolurdum bünye elverişli 38+1 olduk üstüne 18 19 kg aldım maşallah diyeyim de resmen savaştı. Candır can Lierac bir tane bile yok Ben 13.haftada başladım aksatmadan her gün 30.haftadan sonra günde 2 kere gibi sürdüm. Bitanedir Lierac
minikcasper SeHer1909 meşhur olanlardan biri işte kimine fayda eden başkasına etmiyo deneme yanılma ile bende öğrenicem öğrenene kadar da bir sürü yağ marka denencek belli😭😭😵😵😵
spaceship SeHer1909 gözlerimden kalpler çıkıyor şu an. Benim de ergenlikten kalma popomda çatlaklar var, zayıf olduğum için de herkes şaşırıyor😒 hep derdim hamilelikte ne yapacağım harita gibi olurum heralde diye ama tersi örnekler de var demek ki. İnşallah ben de çatlamam, 10. haftadayım daha ama aklımın bir köşesinde hep.