Kızlarrr 32 haftalığım bugün doktora gittim bebek 9 gün önde dedi 2kilo 134gram kilosu ters suan makat geliş 3 hafta sonra gel eğer dönmemişse gün vericem dedi böyle birsey yaşayan var mı

Kbra1213 geçte dönebiliyolar canm erken değil mi sezaryan kararı biraz daha beklenebilir gibi geldi bana

Kbra1213 benimde 32haftalikken 2200du kilosu doktor haftasına göre normal dedi son anda da dönebilir sezeryan için son ana kadar beklemk gerekir bence

Kbra1213 son zamanlarda iyice büyüdükleri için dönmeleri daha zor oluyor diye gün vericem demiş olabilir. Ama son ana kadar dönenler de biliyorum. Burda okumuştum, makat geliş diye devlette sezeryan olacak biri vardı. Sezeryan günü gittiğinde son kontrol ederken döndüğünü görüp sezeryanı iptal eden vardı. Bol bol hareket edin, merdiven inin çıkın. Döner inşallah 😊

Kbra1213 benim bebegimde 1-2 hafta onden gidiyordu. Doktorum 30. Haftada bu bebek cok guzel yerlesmis donmez dedi, ilerde dahada buyuyeceginden donmesi zor olur dedi. 36ya kadar bekledik donmedi sanci ve acilma olunca 37+2 de sezeryan oldum 🙈

Kbra1213 bu haftada doktor nasıl donmez ise muhabbetıni yapıyor anlamadım o haftalarda zaten genelde makat gelısı olurlar

32de gittiğimde tersti 35de gittiğimde baş aşağı dönmüştü canım

Kbra1213 benimde 31+4 bugün öğrendim ters bebeğim 37. Haftaya kadar bekleriz dedi

Kbra1213 canım benim bebeğim hep tersti. Şuan 36 ve hala dönmedi 3250 kg oldu artık dönmesi imkansız bir hal aldı 180 derece dönemez dedi doktorum. Sezeryan günü aldım 😊

Kbra1213 32. Haftada benim bebeğimde 2200kg bu arada 🤭 muhtemelen hemen hemen bu kilolara ulaşır seninkide. İri bebekler zor dönebiliyormuş