Selin17 sibell777 ben içiyorum canım, 3 ayımdan beri kullanıyorum evet aldım kilo ama ben başından beri alıyorum kilo kullanmadan öncede
sibell777 Selin17 ya canm benim ben suan 16 haftamdayım 49 kiloyla hamile kaldım ve hala aynıyım tamam kimse kilo almak istemez ama inan biraz da olsa ihtiyacım var yapıyorsa çok sevinirim
sibell777 Selin17 65 bana göre inan çok değil hiç canını sıkma bence tabi sen eğer takıyorsan dilerim senin için ne iyiyse o olsun ama bende kilo almak isterim işte
Mhtpctn sibell777 5 aydır kullanıyorum hamılelıgım basından berı 119 kıloyla hamıle kaldım 2 kılo almısım .
Tstnptt sibell777 ilaçla bir ilgisi yok cnm bnce 12.haftadan beri kullanıyorum 33+6 dayım 8 kilo aldımm
Meriwa sibell777 kilo aldım canm doktorum başka ilaç verdi 37 deyim 11 kilodayım şükür 1 ayda 4 kilo almıştım takip et almayan da varmış ama
Tucenur sibell777 evet cok fazla yapıyor 63 kiloyla hamile kalıp 90 gördüm doktorada sordum evet yspıyor dedi ama mecburen kullnıyorm 😔😔😔13 gün kaldı doguma az daha sabır illaki gidecek bu kilolar bi sekılde
Snnrdrn sibell777 bana da sağlık ocağından kilo yapabilir 2 günde bir içmemi söylediler 😊 hatta arkadaşıma direk doktoru bıraktırdı sana kilo yapmış diyerek